Extremely kind in welcoming us even though we hadn't booked.
Excellent food.
Super service!
Compliments!
Laura Carta
.
24 Agosto 2024
10,0
Excellent quality of dishes, excellent value for money. Friendly and professional staff, quiet environment.
Highly recommended.
Carla Di Palermo
.
24 Agosto 2024
10,0
Excellent discovery, professional service, excellent reinterpretation of the classic octopus and potatoes. Good crudites, I would dare more with combinations of fruit and crudites. The decomposed cannoli with ricotta cream mousse is excellent and the savory ice cream is refreshing. The latter is excellent for cleaning your mouth at the end of a meal, perhaps if you have overdone it.
Months later, my opinion resonates.
Tony Vassallo
.
15 Agosto 2024
10,0
Very good value for money
I recommend the "componzison"
Yannick Delouche
.
14 Agosto 2024
10,0
Very welcoming environment and very friendly staff
Delicious food: the fish was very fresh!
Simona Priola
.
13 Agosto 2024
10,0
Locale accogliente, personale elegante e preparato. Abbiamo cenato con antipasto e un eccellente primo. Esperienza che consiglio.
Giuseppe M
.
11 Agosto 2024
10,0
La location indubbiamente è molto elegante (anche se il timer della la luce del bagno dura pochi secondi e costringe ad acrobazie varie).
Il menù offre una carta interessante, noi abbiamo preso degli agnolotti di cernia ed un fritto di pesce come in foto.
I prezzi non sono economici, i due piatti in foto, con coperto e 2 bottiglie di acqua, €42.
La supposta eleganza del locale dovrebbe prevedere che i piatti vengano serviti a tavola contemporaneamente, ma così non è stato, per cui ala fine, per non fare freddare la prima pietanza, abbiamo in tempi diversi.
Gli agnolotti con crema di basilico erano buoni, anche se non c'era traccia di basilico (peraltro penalizzati dall' aspetto), mentre il fritto di pesce era di calamari e gamberi, entrambi molto buoni e fritti bene, nel cui piatto prevaleva la verdura fritta sul pesce (carote, peperoni e zucchine).
Servizio in po' assente e non attento al cliente.
Angelica Carapezza
.
08 Agosto 2024
6,0
Every time we pass by Santo Stefano it is an obligatory stop to enjoy excellent cuisine
Antonino Di Natale
.
31 Luglio 2024
10,0
Always at the top. I happened to be in Santo Stefano di Camastra and I remembered this wonder. Always better. I had an octopus carpaccio and a roasted octopus cooked at low temperature on a potato and leek cream and an almond semifreddo. Everything excellent. Especially due to the fact that I have celiac disease and they brought me hot gluten-free bread without me asking.
La buongustaia
.
24 Luglio 2024
10,0
Despite the late hour they welcomed us, unfortunately we only tasted the second courses
Roberto Crivellaro
.
19 Luglio 2024
8,0