On the way back we came across this cozy restaurant by chance. The food was very tasty and the service was excellent. If you stop in Campogalliano, you should definitely visit La Villa.
Vera Hoermann
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02 Aprile 2024
10,0
I went for the first time, but I already knew the super nice staff who work in another restaurant in Nonantola, what can I say never disappoints, I ate very well and I will certainly return.😋
Vania Guini
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01 Aprile 2024
10,0
At the Villa I found kindness and good food. The pizza is super and I love the 1/2 meter version. Always friendly staff. A pleasure to return often also as a meeting place for a simple aperitif which promptly ends with dinner. To try and try again.
Raita Mu
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19 Marzo 2024
8,0
The half meter pizza is the best, the best in Campogalliano, the other pizzerias should learn to fill the pizzas like them
Michael Gandini
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17 Marzo 2024
10,0
When I'm in Campogalliano I only go to this restaurant for both lunch and dinner.
Truly top quality and flavours! The staff is very kind and makes you feel pampered. I recommend it to everybody.
Davide D'ostuni
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15 Marzo 2024
10,0
We had dinner on both Saturday evening and Monday evening, porcini duck risotto and Lambrusco, nothing short of divine, excellent bruschetta, not to mention the gnocco and tigelle, very generous grilled food, all excellent and plentiful, courteous, kind and friendly staff
Dino Pugliese
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26 Febbraio 2024
10,0
You eat very well and you spend the right amount!!! 🔝🔝🔝
Giovanni Savani
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14 Febbraio 2024
10,0
Buono tutto dalla pizza alla carne.
Serata con musica cena ottima benché fosse stato pieno, prodotti di qualità e abbondanti.
Consiglio a tutti, coppie, colleghi, amici, comitive.
Andrea 74
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04 Febbraio 2024
10,0
Siamo stati a cena... Posticino tranquillo e in ordine... Personale dinamico e gentile... Cucina regionale con piatti tipici e vasta scelta nel menù pizza... Consigliato per una serata all'insegna del relax e buon cibo...
Ciro caffaro
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01 Febbraio 2024
10,0
Un locale giovane, ambiente informale, abbiamo preso lo gnocco fritto con tagliere di affettati, come antipasto, e i tortelloni grana e aceto balsamico, buoni e nel pieno rispetto della tradizione emiliana, buono anche il Lambrusco della casa, accoglienza giovanile e simpatica con pochi "fronzoli". Da riprovare!
Ben 69
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01 Febbraio 2024
8,0