Very good food and very kind and friendly staff 😘
Alessandro Palazzo
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06 Giugno 2025
10,0
Last evening in Verbania 😎
The restaurant is amazing 😃 I've rarely experienced such perfect cuisine and service in Italy.
Everything was super fresh, from the appetizer to the legendary tiramisu... simply fantastic 😎 I highly recommend it...
Great performance from everyone, thanks a million!
Patrick Rösch
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03 Giugno 2025
10,0
The food was delicious and reasonably priced – even if the portions were modest. The highlight was that they served me a glass of wine with my wheat beer 😳😩...
The only vegan option was a small salad with tofu – nothing to fill you up with.
And the English language was only moderately good...
Robert Bade (RoBri)
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31 Maggio 2025
6,0
The food isn't perfect. The food arrived cold, for steaks, which isn't great. The cooking times aren't respected.
Industrial fries are cooked in oil with other foods in the same oil, so the flavor transfers to the fries.
A tartare that... is a béarnaise sauce, but industrial.
The tiramisu is good.
The service is fast but not professional; they bring a drink, but without a glass.
So I think that given the price, there must be better options elsewhere, but this isn't a place to go first.
Steeve Lhomme
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31 Maggio 2025
6,0
Bel ristorante sul lungo lago di Pallanza, con un bellissima vista e un’atmosfera molto gradevole.
Eravamo in due e ci siamo accomodati subito, anche perché non c’era molta confusione.
Abbiamo preso due antipasti, vitello tonnato e polpo “a modo nostro”.
Entrambi davvero ottimi, ma il polpo era cotto perfettamente, in più aveva un buonissimo sapore (consiglio solo di mettere delle olive leggermente migliori), era sicuramente il piatto migliore per me.
Poi abbiamo proseguito con dei ravioli ripieni di pecorino, con pomodorini confit e funghi finferli, e delle costolette di agnello con pak choi. Solo i ravioli non erano un gran che, i pomodori confit non c’erano o almeno non erano confit, anzi si vedeva e sentiva un pomodoro salato, che non era scritto su menù, il ripieno dei ravioli un po’ neutro, diciamo un piatto molto spento.
Le costolette invece avevano più personalità, dettate ovviamente dall’agnello.
Infine due dolci: tiramisù molto buono e un tortino con cuore caldo che però non aveva il cuore caldo all’interno, ma era Comunque buono.
2 antipasti
1 primo
1 secondo
1 bottiglia di vino da 375ml
2 dolci
1 acqua
Abbiamo pagato 104€
Conto in linea con ciò che abbiamo mangiato e con il locale .
Servizio ottimo, gentile e preparata la ragazza che ci ha servito.
Lo consiglio.
Currau
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18 Maggio 2025
8,0
The kitchen is very good. The pleasant welcome. An excellent pork pluma!
Severine Metoz
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09 Maggio 2025
10,0
Ottimi piatti, servizio veloce, camerieri simpatici e attenti. In zona pedonale. Ottimo aperitivo. La vista sul lago e la pace del luogo è bellissima. Lo consiglio.
ericacasadei63
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07 Maggio 2025
10,0
The idea of having a menu for dogs is very nice.
Friendly staff, few vegan choices but good.
Kate K
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30 Aprile 2025
6,0
Good restaurant with lake view (but prices a little high). Very well prepared dishes from starter to dessert with refined ingredients, but prices a little high for the quantity of food. Very good service and excellent location of the restaurant (if you are a hotel guest you have a small discount). The outdoor area is pleasant especially in the summer, a shame about the fake plants in the pots.
Chiara Simoni
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30 Aprile 2025
6,0
Good homemade dishes with a little originality and affordable prices.
Seb Wooz
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25 Aprile 2025
8,0