Pasquale... The top of the waiters😊
Elisa Malavasi
.
12 Gennaio 2025
10,0
Typical restaurant in the area. Whose specialty is his seafood-based munu. But it surprised us with a delicious 0 km land menu.
Antonio Esposito
.
11 Gennaio 2025
10,0
Wonderful experience, I was there in the summer, but I also recommend it in the winter with typical Apulian dishes masterfully prepared. The orecchiette with turnip greens were delicious, excellent quality pasta, Senatore Cappelli.
Suggestive location and friendly staff
Gaia Mod
.
09 Gennaio 2025
10,0
Very good place, very friendly workers, very good food
Olga Sanchez
.
14 Novembre 2024
10,0
Excellent food, kind and efficient service, prices appropriate to the quality of the dishes. Divine cherry liqueur. I gladly come back whenever I can.
danilo marra
.
10 Novembre 2024
10,0
The Taverna “da Maurizio” is always a guarantee. Quality, courtesy and professionalism are never lacking
Andrea Massari
.
10 Novembre 2024
10,0
Perfect ! Great welcome and very good meal! Friendly owner and waiter.
I recommend.
The French of Lourdes.
Florian Danty
.
21 Ottobre 2024
10,0
La Taverna "da Maurizio" si trova sulla strada Appia Traiana.
Questo luogo anticamente dava ristoro ai viandanti (uomini e cavalli) lungo la linea di collegamento da Roma verso Brindisi.
Il toponimo è stato mantenuto tale nei secoli e, se ci pensiamo, la sua funzione è rimasta la stessa, aggiornandosi con i tempi moderni. E' il ristoro per eccellenza, grazie alla pluriennale esperienza di questa vera e propria pietra miliare della ristorazione pugliese. La ricetta è semplice: si avvale di fondamentali ingredienti quali l'eccellente materia prima, la professionalità nella preparazione, la rapidità del servizio, la pulizia e la cortesia di tutti i lavoratori, a partire dal titolare Maurizio Cecere, che col loro impegno instancabile ci fanno sentire di famiglia. Consigliatissima!
Ciccio
.
21 Ottobre 2024
10,0
The Taverna "da Maurizio" is located on the Appia Traiana road.
This place once provided refreshment to travelers (men and horses) along the connection line from Rome to Brindisi.
The toponym has been kept as such over the centuries and, if we think about it, its function has remained the same, updating with modern times. It is the restaurant par excellence, thanks to the many years of experience of this true milestone of Apulian catering. The recipe is simple: it makes use of fundamental ingredients such as the excellent raw material, the professionalism in the preparation, the speed of the service, the cleanliness and courtesy of all the workers, starting from the owner Maurizio Cecere, who with their tireless commitment they make you feel like family. Highly recommended!
Architetto Cristiano Chieppa
.
21 Ottobre 2024
10,0
Tout ce que nous avons mangé etait exellent linguines avec de vraies belles palourdes , linguines avec langoustines, des moules gratinnées et une petite marinade - poulpes seches petits legumes- delicieuse et offerte! Tres bon service , du beau linge et gentillesse du personnel qui a aimé nous dire quelques mots en francais . Restaurant tres tranquile . On sent qu ils aiment et font la cuisine avec coeur !
MariafranciaM
.
30 Settembre 2024
10,0