Let me start by saying that we did not receive the menu and therefore did not know the price of any dish, same thing for the wine list.
The starters and the raw seafood are very renowned but far below expectations. We requested some land appetizers, even those that were very scarce and above all expensive
The first ones had a portion of mediocre baked pasta, and two tagliolini with courgettes, monkfish and yellow datterino tomatoes, we would say sufficient.
3 sorbets and a bottle of wine.
All for 230 euros discounted 200 euros.
So the whole place is nice as it is located near the sea.
We would have expected something more as it presents itself very well on social media.
Lalix Ferro
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13 Aprile 2025
6,0
Goodness of the food, freshness of the fish... friendliness of Vito and his dining room staff.
Domenico Lattarulo
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11 Aprile 2025
8,0
Delicious food, top seafood.
We'll be back 👌
gennaro serrano
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06 Aprile 2025
10,0
Decent set but a little expensive for the quality. No coffee which is especially surprising in Italy
Alice Matijevic
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31 Marzo 2025
6,0
If you want to eat fish, this is a great place.
Pino Laruccia
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30 Marzo 2025
8,0
Excellent experience, beautiful venue, precise and discreet staff, delicious food.
To be recommended and repeated.
Gianni Papavero
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06 Marzo 2025
10,0
Ambiente curato e pesce freschissimo .Abbiamo preso una carrellata di antipasti caldi e freddi con crudo di mare , paccheri all’aragosta e riso patate e cozze .
Personale gentilissimo e attento alle esigenze della clientela . Vito, il proprietario mostra professionalità d cortesia . Consigliatissimo
Antonella Kety P
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02 Marzo 2025
10,0
Fantastic place and excellent dishes, we didn't know what to choose but with the help of the waiter who guided us to make the right choice based on our tastes we ate really well!!!
We will be happy to return, try it you won't regret it!!!
Noemi Viviani
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01 Marzo 2025
10,0
Always be careful if the owner has not uttered a few words, absolutely do not reply "huh?"
Carlo Angeloni
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28 Febbraio 2025
8,0
Abbiamo cenato la sera di Natale in questo ristorante su consiglio di un amico: è stata una serata indimenticabile! Vito ci ha coccolati suggerendoci i piatti tipici e assecondando ogni nostra richiesta con la giusta dose di professionalità e simpatia. Da brava romana di origini baresi ho una passione smisurata per il crudo e soprattutto per i ricci. Che dire: una delizia senza fine. Crudi e cotti che non dimenticheremo facilmente. Primi piatti sia di terra che di mare (tra cui spaghetti con i ricci e orecchiette con la braciola) meravigliosi e poi per tutti un assaggio di spaghetti all’assassina cucinati a regola d’arte! Il tutto innaffiato con ottimo vino bianco! Amari, dolci locali, caffè e spiriti a profusione. La vera chicca poi è stata la musica che ha messo Vito che ho scoperto essere un ottimo deejay! Abbiamo concluso cantando a squarciagola e confezionando ricordi di una serata perfetta tra cibo, famiglia e amici. Vito sei il top. Un grazie e un arrivederci a presto anche da parte dei miei 3 bassottini.
littleowly
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26 Dicembre 2024
10,0