Excellent high-quality dishes, kind and qualified staff.
Michele Divertito
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24 Agosto 2025
10,0
It was a pleasant experience. My partner and I went for dinner, choosing the à la carte menu. Everything was delicious, the Angus carpaccio delicious. The gluten-free options were also a great discovery, everything excellent! I chose the ricotta ravioli. The staff were very kind and welcoming. I hope to stop by again someday. The place is very cute, and the wine list is beautiful. My only suggestion is to dust them more often, as some dust is visible.
Desire Brunamonti
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21 Agosto 2025
8,0
Great experience. Impeccable food and service. I will definitely be back
Fabrizio Papale
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22 Maggio 2025
10,0
Stavolta prendiamo la degustazione dì sei portate con un calice abbina a ciascuna di esse.
La zuppa di fagioli Quarantini è uno dei motivi per cui si viene qui ogni anno ed assieme ad essa, in un alto livello medio, scegliamo l'arancino e le trenette alla Nerano "a modo mio".
Tra i calici, di discreto e buon livello con provenienze anche estere, preferiamo la Nosiola Raetica di Villa Persani.
Due ore e mezzo volate mangiando e bevendo ad un rapporto qualità prezzo inarrivabile.
macwhirr
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20 Maggio 2025
10,0
It was an evening to celebrate a family event but we ate choosing à la carte. The waiter guided us to the choice of absolutely delicate but intense dishes. We considered the raw material excellent and the preparation excellent. After the appetizer, 4/5 courses, we laboriously finished a first course. We will return for lunch.
Filomena Cataldo
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14 Maggio 2025
8,0
La Pignata è indubbiamente il ristorante che offre la miglior cucina del territorio tra tutti quelli che ho visitato. Un lungo menu di degustazione che ci e’ stato proposto includeva una piccola porzione di pizza margherita (ottima), quindi pancotto, verdura con pane inumidito, peperone crusco e una sottile fetta di squisito lardo, un piccolo arancino al Carmasciano - un superbo formaggio stagionato locale- e tartufo bruno (eccezionale), quindi una piccola zuppa di fagioli rossi con tocchi di pane perfettamente tostato e delicato olio EVO locale e infine pasta calamarata ai datterini e baccalà leggerissimo. La degustazione è stata accompagnata da un perfetto Taurasi Case D’Alto, 14 gradi, grande equilibrio, con sfumature di ciliegia e mora e sentori di pepe nero. Che c’è di meglio??
TripCar
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09 Maggio 2025
10,0
Simply sublime, passion, kindness, care over the dishes, a place to absolutely try for those who love good, genuine food.
Michele Cericola
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02 Maggio 2025
10,0
Excellent menu with quality products filled tortelli with carbonara tagliolini with nettle with mushrooms and truffle fried cod with friarelli well-presented wine list competent and kind service welcoming and well-furnished environment. really worth a stop
Fabiano Forini
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09 Aprile 2025
10,0
Excellent first courses and appetizers and excellent pizza, very well-curated wine list, excellent service, fair prices
Paolo Zambianchi
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01 Aprile 2025
10,0
Today for a sporting event that took place near the restaurant we had a culinary experience of the highest level, first of all the welcome from the owner and the staff, the simple and very warm environment made me feel at home, and then the splendid original dishes with local products, porcini mushrooms and truffles which reigned supreme, with a display of very high quality wines, I will gladly return, congratulations
Salvatore Esposito
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16 Marzo 2025
10,0