Great experience. Impeccable food and service. I will definitely be back
Fabrizio Papale
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22 Maggio 2025
10,0
Stavolta prendiamo la degustazione dì sei portate con un calice abbina a ciascuna di esse.
La zuppa di fagioli Quarantini è uno dei motivi per cui si viene qui ogni anno ed assieme ad essa, in un alto livello medio, scegliamo l'arancino e le trenette alla Nerano "a modo mio".
Tra i calici, di discreto e buon livello con provenienze anche estere, preferiamo la Nosiola Raetica di Villa Persani.
Due ore e mezzo volate mangiando e bevendo ad un rapporto qualità prezzo inarrivabile.
macwhirr
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20 Maggio 2025
10,0
It was an evening to celebrate a family event but we ate choosing à la carte. The waiter guided us to the choice of absolutely delicate but intense dishes. We considered the raw material excellent and the preparation excellent. After the appetizer, 4/5 courses, we laboriously finished a first course. We will return for lunch.
Filomena Cataldo
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14 Maggio 2025
8,0
La Pignata è indubbiamente il ristorante che offre la miglior cucina del territorio tra tutti quelli che ho visitato. Un lungo menu di degustazione che ci e’ stato proposto includeva una piccola porzione di pizza margherita (ottima), quindi pancotto, verdura con pane inumidito, peperone crusco e una sottile fetta di squisito lardo, un piccolo arancino al Carmasciano - un superbo formaggio stagionato locale- e tartufo bruno (eccezionale), quindi una piccola zuppa di fagioli rossi con tocchi di pane perfettamente tostato e delicato olio EVO locale e infine pasta calamarata ai datterini e baccalà leggerissimo. La degustazione è stata accompagnata da un perfetto Taurasi Case D’Alto, 14 gradi, grande equilibrio, con sfumature di ciliegia e mora e sentori di pepe nero. Che c’è di meglio??
TripCar
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09 Maggio 2025
10,0
Simply sublime, passion, kindness, care over the dishes, a place to absolutely try for those who love good, genuine food.
Michele Cericola
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02 Maggio 2025
10,0
Excellent menu with quality products filled tortelli with carbonara tagliolini with nettle with mushrooms and truffle fried cod with friarelli well-presented wine list competent and kind service welcoming and well-furnished environment. really worth a stop
Fabiano Forini
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09 Aprile 2025
10,0
Excellent first courses and appetizers and excellent pizza, very well-curated wine list, excellent service, fair prices
Paolo Zambianchi
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01 Aprile 2025
10,0
Today for a sporting event that took place near the restaurant we had a culinary experience of the highest level, first of all the welcome from the owner and the staff, the simple and very warm environment made me feel at home, and then the splendid original dishes with local products, porcini mushrooms and truffles which reigned supreme, with a display of very high quality wines, I will gladly return, congratulations
Salvatore Esposito
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16 Marzo 2025
10,0
I found this place by chance during my travels for work. Everything delicious. I highly recommend the artichoke and asparagus ravioli, a treat for the palate. The owner is a kind person who is attentive to satisfying every customer's need. I was treated with such care that the lady wanted me to try her freshly baked frappe.
Surely, if I return to Ariano Irpino, this place will be my "permanent place".
Marina Frascatore
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05 Marzo 2025
10,0
We tasted a 48 euro tasting menu which was all really good
rosaria salerno
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04 Marzo 2025
10,0