Wonderful experience, place to build beautiful memories!
B.g.
.
05 Marzo 2025
10,0
We have wanted to return to Turin, a city rich in history, for a long time.
We stumbled upon the La Piola Sabauda restaurant by chance, the ravioli del plin and the vitello tonnato that we ordered did not disappoint us, in fact they were truly excellent
Despite the large turnout, the staff proved to be professional, kind and welcoming!
We highly recommend it
Cinzia Nicora
.
03 Marzo 2025
10,0
The place is small and has few tables so it's best to book. The menu offers typical dishes. Friendly service. Fair prices.
Lisa Putin
.
03 Marzo 2025
8,0
Cute place in the heart of the city, with typical Piedmontese foods that reign supreme! Roberto and his professional staff take care of pampering the customer. I would like to point out that Roberto's passion for his work can be seen, the experience in the catering field passed down through generations, with grace and professionalism makes you feel at home!
It also has a very rich wine list, favoring a top food and wine pairing!
See you soon!
Fabio Bianco
.
02 Marzo 2025
10,0
Nice little restaurant in the center of Turin, excellent well-prepared dishes, excellent service and a great choice of Piedmontese wines.
The only flaw is the narrow space, even if well organized the restaurant is really narrow where several tables are arranged.
Fair prices
Simone Albertini
.
02 Marzo 2025
8,0
Welcoming and warm environment, precise and efficient service, spectacular food! Experience to be repeated. Reservation required.
Barbara B.
.
01 Marzo 2025
10,0
Small, quaint place in the centre.
Very good traditional dishes, very respectable wine list.
Friendly and helpful staff.
Price in line with how much eaten.
When I return to Turin I will return.
Fabio Urbini
.
28 Febbraio 2025
10,0
Il locale è piccolo ma accogliente,buona cordialità del servizio,avendo pochi tavoli fanno due turni,uno alle 12,30 e uno alle14,15,si ha tutto il tempo di pranzare ma richiedono puntualità se no danno il tavolo ad altri,qualità della cucina alta un po’ alto anche il prezzo, ma le materie prime sono ottime,piatti tipici piemontesi carne super ,merita
ezio
.
18 Dicembre 2024
8,0
Ristorante in pieno centro molto piccolo: avrà all'interno non più di 25-30 coperti circa. Quindi necessario prenotare: vale la pena. Ottima cucina piemontese. Molto buoni gli agnolotti al ragù bianco delle tre carni e secondo me eccezionale il brasato di fassona al barolo. Ottimi anche i dolci, noi abbiamo provato il bonet: buonissimo. Ampia scelta di vini, noi abbiamo optato per un nebbiolo delle Langhe e non ci siamo pentiti. Prezzo assolutamente nella media di un ristorante di qualità. Opinione personale, la gestione del locale sicuramente molto competente e precisa l'ho reputata un pò fredda nel rapporto con il cliente: forse un pò più di calore non guasterebbe.
Gianca65
.
11 Dicembre 2024
10,0
Great traditional Piemontese food and excellent staff!
Will be back for sure.
George
.
13 Ottobre 2024
10,0