Excellent for a lunch break in the center of Turin, the wine list is well-stocked and the menu in Piedmontese is pleasant. Too bad it's a little tight...
Luca Brondelli
.
04 Febbraio 2025
8,0
Excellent food and service, excellent choice of wines and possibility of eating gluten-free, be careful there could be contamination in the very small kitchen
Giuseppe Zacco
.
28 Gennaio 2025
8,0
Typical and characteristic Piola
Seasonal and traditional menu
Inviting and well-executed dishes, although for the seasonal dessert they served me a very lightly cooked pear drowned in a good spicy wine, but which certainly needed to be reduced much more
But the real flaw was the table, not large enough for the starters of six people
Luckily we had the opportunity to use the bar counter as a support surface
Attentive and attentive service
Truly delicious dishes
Nicola Francovicchio
.
26 Gennaio 2025
6,0
Cozy atmosphere, friendly staff. Excellent quality food.
Silvia Catufa
.
20 Gennaio 2025
10,0
Sabauda, the name is a program, the stack has existed for some time and has preserved ancient and delicious ingredients. I highly recommend it because it is extraordinary. polite and kind staff.
LVL 10 Local Guide
.
10 Gennaio 2025
10,0
Remarkable hospitality, very fresh vegetables
Anthony Green
.
09 Gennaio 2025
10,0
Intimate and welcoming environment.
Truly exquisite menu, from starter to dessert. Friendly and pleasant staff.
Excellent value for money.
I recommend it
Giulia Baselli
.
05 Gennaio 2025
10,0
Il locale è piccolo ma accogliente,buona cordialità del servizio,avendo pochi tavoli fanno due turni,uno alle 12,30 e uno alle14,15,si ha tutto il tempo di pranzare ma richiedono puntualità se no danno il tavolo ad altri,qualità della cucina alta un po’ alto anche il prezzo, ma le materie prime sono ottime,piatti tipici piemontesi carne super ,merita
ezio
.
18 Dicembre 2024
8,0
Ristorante in pieno centro molto piccolo: avrà all'interno non più di 25-30 coperti circa. Quindi necessario prenotare: vale la pena. Ottima cucina piemontese. Molto buoni gli agnolotti al ragù bianco delle tre carni e secondo me eccezionale il brasato di fassona al barolo. Ottimi anche i dolci, noi abbiamo provato il bonet: buonissimo. Ampia scelta di vini, noi abbiamo optato per un nebbiolo delle Langhe e non ci siamo pentiti. Prezzo assolutamente nella media di un ristorante di qualità. Opinione personale, la gestione del locale sicuramente molto competente e precisa l'ho reputata un pò fredda nel rapporto con il cliente: forse un pò più di calore non guasterebbe.
Gianca65
.
11 Dicembre 2024
10,0
Great traditional Piemontese food and excellent staff!
Will be back for sure.
George
.
13 Ottobre 2024
10,0