Excellent hospitality, fantastic truffle-based menu, very good home-made Barbera. Fair prices, more than adequate for the quality.
Sergio Bartolozzi
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07 Agosto 2025
10,0
During my advanced training at the Truffle Network, I ate and stayed overnight at the family-run Hotel La Genzianella. Hostess Cristiana is the soul of the place—with her heart and soul, she makes you feel immediately welcome.
The food is fantastic, and the rooms are clean and comfortable.
Claudio “SwissShoeCare” Bühlmann
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04 Agosto 2025
10,0
A great atmosphere...exquisite food...
Great attention to detail.
Very friendly staff...especially Mrs. Cristiana, who is very knowledgeable.
She carries out her work with great passion and professionalism.
My wife and I had a great time and would highly recommend it.
Luciano Garbarini
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01 Agosto 2025
10,0
A pleasant location in the Tortona hills, refreshing from the heat of the plains. Excellent tasting menu, good service, and a comfortable atmosphere, both summer and winter!
Pier Domenico Minotti
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22 Luglio 2025
10,0
On the occasion of lunch for First Communion I really appreciated this restaurant for the original, fresh and delicious dishes served by friendly and professional staff, clean rustic environment with many curiosities inside, wide choice of wines, even fine ones.
Lucia Fornito
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27 Maggio 2025
10,0
We had Easter Monday lunch with a tasting menu. Everything was excellent, the place was very welcoming and quiet. A very pleasant relaxing day. Also to be returned in another season.
Monica Gramegna
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27 Aprile 2025
8,0
Excellent cuisine with typical dishes, also for vegetarians. Impeccable service, what more can I say...thank you for everything
P.S. agreement for those who do MTB with descent from Happy Trail to Monte Boglie
Matteo Pozzi
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26 Aprile 2025
10,0
Excellent Easter lunch, nothing to complain about. Table for 13 + 2 children and dog all satisfied. Well done
Luigi Baldessarro
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20 Aprile 2025
10,0
Siamo tornati in questo ristorante perché 10 anni fa ci siamo trovati molto bene, però abbiamo notato che i prezzi sono elevati. I piatti erano quasi tutti buoni, le porzioni dei primi e dei secondi non molto abbondanti. Per gli antipasti vanno bene gli assaggi, ma per i primi e i secondi non erano piatti ricchi. Il menù fisso ci sembra un po' troppo caro a 55 euro. Cibo buono, ma prezzo un po' elevato. Forse è cambiata la gestione?
BarbaraRoby
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31 Marzo 2025
6,0
Buon ristorante, tra i migliori della non facile Val Curone, gente educata che si prodiga per mettere il cliente a proprio agio.
Menù della tradizione completo, rivisitato negli antipasti multi-assaggi gourmet
secondo un prevalente filone di mercato del momento.
Qualcosa da dire sui formaggi che non dovrebbero essere miscelati tra varie zone
d'Italia ma per coerenza uniformi su base montanara o piemontese e poi abbinate
ai 4 mieli e non un solo....ma si tratta di dettagli da migliorare.
Ed è questa la sensazione: esistono buone prospettive di crescita ulteriore, serve
qualche miglioramento sia generale che specifico gastronomico e poi si arriva
in alto (oggi il pubblico consumatore chiede concretezza, qualità reale e percepibile
e non le effimere complicatezze fino a sè stesse che hanno poi segnato la grande
crisi dei tanti ristoranti stellati ma non concreti....Osterie di lusso che poi vedranno
lo stesso cliente medio-alto).
Buona l'offerta dei vini del territorio e piemontesi.
annarina134
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02 Marzo 2025
10,0