Spectacular Sardinian restaurant! you absolutely must try the spaghetti with clams and bottarga. Every dish is fantastic and the staff is very friendly. Highly recommended!
Spectacular Sardinian restaurant! You absolutely must try the spaghetti with clams and bottarga. Every dish is fantastic and the staff is very kind. Highly recommended!
Flavio Natali
.
27 Febbraio 2025
I liked everything: pleasant atmosphere, excellent service, delicious food.
Italian seafood restaurant with high quality and resnable prices and very good service 👌
ehab hammam
.
21 Febbraio 2025
Nice authentic Italian trattoria. The food was perfect, service was fast and very friendly. Strongly recommend spending an evening for a dinner here.
Martin Ivanov
.
15 Febbraio 2025
Excellent service. The pasta was perfect. The smoked swordfish starter was very good.
Eduardo Silveira
.
14 Febbraio 2025
Posto non spartano ma neppure chick al centro di Milano, poche centinaia di metri dalla stazione centrale. Gestito da sardi, cortesia e professionalità, con costi moderati. Ho mangiato per davvero bene. Appena seduto mi viene servito del pane carrasau, molto buono. Scelgo un primo con pomodoro e salsiccia, molto buono e buona porzione. Ma la grande sorpresa è sulla cotoletta alla Milanese, la migliore mangiata. Non enorme da assolutamente saporita. Ottimo anche il tiramisù, ma la differenza la fa il vino della casa ottimo anch'esso. Consigliatissimo.
totog71
.
08 Febbraio 2025
Cozy, very good cuisine, professional staff
Tomáš Vrána
.
03 Febbraio 2025
The Cotoletta alla Milanese was perfectly cooked—crispy on the outside and juicy on the inside. The Fettuccine Panna e Funghi Porcini was simply heavenly, with delicate, thin pasta and a silky, well-emulsified sauce that clung beautifully to every strand. The porcini flavor was rich and present, yet perfectly balanced. Friendly staff and an overall excellent experience!
Igor Fier
.
02 Febbraio 2025
Family restaurant, wonderful atmosphere, dishes prepared with love.
I recommend!
Bravo 👏
Ottimo Ristorante di cucina sarda, magistralmente condotto da due fratelli. Cucina di mare ottima, come da foto, capesante gratinate e zuppetta di cozze, spaghetti vongole e bottarga e orata con calamari e zucchine. Tutto molto buono e saporito. Ottimo rapporto qualità prezzo. Per me è un si.
Matteo K
.
18 Ottobre 2024