The tuna steak was amazing, the dessert was excellent.
Friendly and efficient staff. I highly recommend it
Susanna Morandini
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27 Aprile 2025
10,0
The raw fish is amazing and the staff are friendly and approachable
Gianmarco Bonelli
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23 Aprile 2025
10,0
After an excellent appetizer (a tuna tartare and octopus stew), we had the pici with salicornia (in the dough), clams and bottarga and some burrata ravioli with tuna ragù: what a spectacle! The pici really tasted like the sea and the combination of burrata and tuna (I wouldn't have paired these two ingredients, so I was curious to try them) was perfect. Even the desserts are excellent and not at all banal. The waiter who served us was precise and courteous and the owner is also extremely nice. Price appropriate to the quality of the ingredients, the quantity of the portions and the preparation in the kitchen. Absolutely recommended and, as far as we are concerned, we will definitely return.
Cristiano Tagliabue
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20 Aprile 2025
10,0
Hospitality and kindness like true hosts.
Fresh and excellent food.
We ate really well. Thank you
Helena Tor
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18 Aprile 2025
10,0
The Paranza is delicious! Wide choice of zero km. Family atmosphere
Gianni Pesetti
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25 Marzo 2025
10,0
Nice and nice restaurant.
Good food from first course to dessert (pistachio truffle the best!).
Friendly staff.
Castiglione della Pescaia is beautiful even in winter.
Cinzia Ferrari
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26 Gennaio 2025
10,0
The stage is simple, informal, so much so that the ones who need to stand out are the actors... and once the curtain opens, food and wine exalt the audience exhilarating in form, taste, and quality... the chef Claudia and the owner of the the very nice Maria room, they know well how to make diners dream.... Here the culinary journey enriches your heart and caresses your soul... an experience lived three times... when you dream it, when you live it, when you remember it ...
Dishes that leave their mark such as cod with a touch of lemon on chickpea puree ... octopus briao, gnocchi with artichokes and sea bass ... the king "raw" ... with a tuna that has no equal.. I'm amazed every time, they always manage to amaze me... thanks girls and... until the next dream... oops
with eyes open...
Massimiliano Bernardeschi
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26 Gennaio 2025
10,0
Si dice che il pesce , quando c'è la qualita',meno lo tocchi più è buono ...
La chef Claudia addirittura lo " coccola "!!!
Il tocco della cucina è sublime , pura magia culinaria ...tutto è esaltato senza artefare le proprietà e le caratteristiche delle pietanze ... Il baccalà su la purea di ceci , con un tocco di limone è qualcosa di ineguagliabile... mai mangiato un piatto simile ... il polpo briao' come si dice noi labronici , è delizioso e degno di nota ...abbiamo anche gustato uno gnocco ai carciofi con il branzino che ha reso felice pure il pesce , non avrebbe mai sognato una fine migliore...Che dire ...se non ringraziare la padrona della sala , la gentilissima e simpaticissima Maria ....qui tradizione, professionalità ed esperienza vanno a braccetto e ....il risultato non può che essere esilarante...
Consiglio a tutti gli avventori di fare sosta alla casa rossa e vi sfido a sbugiardarmi....
A me piace vincere facile
Massimiliano B
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25 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo pranzato in questo ristorante dove la gentilezza ed il buon cibo (pesce fresco) sono i protagonisti. Prezzi giusti per il tipo di prodotto che viene offerto. Da riprovare sicuramente.
Porsenna
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11 Gennaio 2025
10,0
Excellent quality fresh fish, fast and friendly service. Great place to eat good fish.
Valentina Batoni
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30 Dicembre 2024
8,0