Had dinner yesterday, Sunday evening, for two. The atmosphere was spacious, warm, clean, and elegant. When booking, we asked for a table away from everyone else, and we were satisfied.
The fish dinner was excellent, and the portions weren't large but just right.
Excellent service.
Good price: congratulations.
The only downside is that they allow dogs!
Daniele Daniele
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21 Ottobre 2025
10,0
A special restaurant, fresh fish, top service, worth visiting
Zineb Mali
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11 Settembre 2025
10,0
Excellent lunch, impeccable and elegant service.
Cristina De Silvestro
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06 Settembre 2025
10,0
Everything was delicious, and the place was beautiful. The staff was always present and very polite. A highly recommended experience, and the idea of transforming the boat into a restaurant was a lovely one.
CRISTIAN GUASTADINI
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05 Settembre 2025
10,0
Excellent fresh fish. Very generous grilled food and excellent value!
Angelo Peluso
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24 Agosto 2025
10,0
The restaurant, service, and food are all top-quality.
The fish is truly delicious and very fresh.
Highly recommended!
Giuseppe Ricucci
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11 Agosto 2025
10,0
Elegant atmosphere, uniformed staff, spaghetti allo scoglio, very fresh fish, excellent wait times. Fresh fish is displayed for you to choose from, grilled in plain sight. Dogs are welcome. Reasonable price.
Nice, pleasant, no-frills, no-hassle experience
Anton Silvestri
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25 Luglio 2025
10,0
Da fuori non gli daresti un euro, entrando ti ricredi!!
Ci hanno dato un tavolo con vista lago e siamo stati accolti da un servizio attento e gentile.
Cibo fresco, abbondante e ben presentato prezzo adeguato alla qualità offerta!
Super consigliato.
Ljes
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06 Maggio 2025
8,0
Questo ristorante di pesce di mare è perfetto per ogni occasione, ma essendo dentro una barca sul lago con un arredamento molto suggestivo sicuramente è un posto dove portare qualcuno/a per una serata speciale. Il pesce viene preparato al momento e cotto su un braciere posto al centro del ristorante tutto a vista meraviglioso. Antipasti ottimi mangiate cappesante gratinate, linguine al neto di seppia, gamberoni alla brusara. I primi vengono portati dentro a padelle e impiattati al momento nei piatti dal cameriere e hanno porzioni generose. Per finire meringata alle fragole con bicchiere di moscato una delizia.
Claudia G
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06 Maggio 2025
10,0