Although my journey was adapted to particular needs (no gluten, no dairy products, no sugar, no nightshades), the experience was fun and very enjoyable. Special thanks therefore go to all the staff who welcomed and satisfied my requests.
The monkfish is, hands down, the dish that moved me the most: perfect in consistency and in the play of acidity, smokiness and flavor.
I found, in general, everything extremely balanced and without unnecessary virtuosity. I appreciated the simplicity of the final taste, the result of processes that were anything but simple.
The only observation I can make as a restaurateur is that perhaps I would have managed the final moment dedicated to desserts better. Since the latter was excluded from my itinerary (but not from the final bill), a little attention at the discretion of the staff/owner would have been very welcome.
philomena foodbeer
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05 Marzo 2025
10,0
Paradoxically the most iconic dish "spaghetti allo scoglio" is among those least liked but overall an unforgettable experience. Truly sublime
Ivano Cotarelli
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02 Marzo 2025
10,0
The international fame of the starred chef Iannotti is indisputable. The young, passionate and professional staff with an attentive and friendly attention to the customer makes the experience beautiful.
Rosanna Grasso
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26 Febbraio 2025
10,0
Sono stato insieme a mia moglie in questo ristorante per festeggiare il nostro anniversario di matrimonio. La location è bella, luminosa,pulita, essenziale. Il personale di sala è all’altezza di un due stelle, giovani, educati, preparati e molto svegli ed accorti, in particolare il giovane Gabriele ( bravissimo) ed lo chef de rang Alfredo, molto attento e preparato sui vini. Il cibo, le portate , mi piace menzionare la cosiddetta “ merenna” oppure la pastina con il formaggino, per citarne solo alcune, sono uno spettacolo, un’esplosione di sapori, un’avventura culinaria da non perdere, e da vivere fino all’ultima portata.Che dire dei dolci…senza parole…. Un vero spettacolo visivo e gustativo! L’unica pecca? Non aver potuto conoscere lo chef proprietario Iannotti!! Chapeau!!! A pesto
mauro c
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16 Dicembre 2024
10,0
Flavour, technique, innovation and science combined with a young, attentive and trained staff who make you feel at home but at the same time make you live a sensorial experience.
Luigi Iacono
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24 Novembre 2024
10,0
Space dinner! Unique experience...surprising dishes and wine pairings chosen by the highly successful sommelier! Well done!
Giusi Merola
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15 Novembre 2024
10,0
Un posto unico, dalla porta di ingresso alla sala. La degustazione e’ un viaggio sensoriale che ti regala emozioni sulle papille gustative e per gli occhi. I piatti sono quadri , bellissimi da vedere ma anche buonissimi da mangiare. Un ottima cantina con etichette da scoprire, servizio giovane , attento e curato nei particolari . Un viaggio sensoriale del genere va fatto almeno una volta nella vita e capire ed amare questo posto. Davvero unico.
annalisa d
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31 Ottobre 2024
10,0