Very interesting experience, we took 2 vegan courses. Most of the food was tasty and well thought ,except a few we didn’t like very much.
Also we felt like our waiter didn’t like us. Let’s say I’ve had better experiences in Michelin star restaurants. So I don’t feel like it’s worth this much money (350 euros for 2, including one glass of wine each)
Adel Kogan
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20 Aprile 2025
8,0
What can I say... what an experience... an explosion of taste, of different textures, of unusual colors in the dishes, aromas and ingredients I've never tasted. Great skill of the chefs. 7-course tasting menu, with some extra finger food.
High level service. Anyone who has never tried haute cuisine at Joia will certainly not be disappointed.
Mikole D
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12 Aprile 2025
10,0
Had an amazing experience dining there. Food was very creative vegetarian cuisine and super delicious. Every course was a layered experience of different flavours and the quality was outstanding. Will be back!
BR S
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10 Aprile 2025
10,0
I went for lunch today with my girlfriend and we confirm the excellence of both the food and the service. Applause is due to Claudio who explained all the dishes to us with care, dedication and sympathy.
Giovanni (Giovic)
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05 Aprile 2025
10,0
Impeccable service, very high level of proposals, originality and spectacular quality of dishes
antonella bergantin
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28 Marzo 2025
10,0
Extremely positive experience!
I had lunch with the daily proposal “Piatto Quadro”, consisting of 4 courses and dessert. Balance reigns supreme in each tasting, the flavors are perfectly matched and stand out in every bite. The vegetables are enhanced in a commendable way while remaining faithful to the chef's idea of cuisine.
Loris Saraci
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27 Marzo 2025
10,0
Business lunch, minimal and welcoming location, the lunch offer is not very wide given the limited time, but I was satisfied despite being a little hesitant about eating in a vegetarian restaurant.
It would be worth trying in the evening with a complete tasting menu to test their cuisine to the fullest.
Steve
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27 Marzo 2025
8,0
Vegetarian Michelin!
We have been to many Michelin restaurants, this is a really excellent restaurant.
דודו פייל
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26 Marzo 2025
10,0
Abbiamo cenato a San Valentino. Una straordinaria scoperta che non mi ha fatto rimpiangere la carne o il pesce. Presentazione dei piatti che e’ una festa per gli occhi; materie prime eccellenti e ricerca minuziosa di bilanciamenti e accostamenti inusuali. Personale impeccabile per professionalità, gentilezza e attenzione. Grazie della splendida serata
Cucciolodifoca
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14 Febbraio 2025
10,0
Siamo stati ieri sera, avevo regalato questa cena come regalo di Natale a mio marito e abbiamo avuto occasione di andarci in questi giorni. Che dire, io sono una persona che fa davvero davvero fatica a mangiare le verdure. Se avessi uno chef a casa che cucina come cucinano in questo ristorante, potrebbero diventare il mio piatto preferito. Ovviamente "cucinare le verdure" è un insulto a ciò che fanno, dove esiste un profondo rispetto per la materia prima e per la nostra terra.
Ogni piatto era una sorpresa e un piacere, oltre che per gli occhi, per il palato. Un tripudio di colori, sapori e profumi. Noi ci siamo fatti guidare oltre che sui piatti, anche sul vino. Scelte molto indicate, e vini particolari. Giuro che mai avrei pensato di abbinare un piatto "di verdure" ad un barolo. Eppure, sulla portata principale ci è stato in modo eccellente.
Degustazione a 360 gradi.
Penso che ci torneremo. È stata davvero un esperienza perfetta.
Grazie mille.
Cla_bello
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26 Gennaio 2025
10,0