Exceptional ossobuco. The staff was very friendly and the atmosphere was welcoming. I highly recommend it.
Sylvia Gall
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20 Novembre 2025
10,0
The food varies between remarkable and out of this world and the courtesy is immense!
Liliano Tagliazucchi
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12 Novembre 2025
10,0
Excellent quality food, punctual service and very nice staff......not least a rossoblu fan......icing on the cake
Iorio Biagini
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07 Novembre 2025
10,0
We ate very well!!!! Wonderful place!
Merita Borghesani
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06 Novembre 2025
10,0
Amazing place with the best food!! Can highly recommend to have dinner here. Also the service was really good and we felt very welcomed.
Nora
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28 Ottobre 2025
10,0
If it's not your thing, change your route. If I describe the food, I'm limiting it!
Every dish is worth stopping for.
A PORA
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02 Ottobre 2025
10,0
We spotted this osteria from the street. We walked in and were speechless: an open-plan kitchen, a historic shop with period paintings on the walls, traditional dishes made entirely by hand (tagliatelle with white ragù, piadina) accompanied by the highest-quality ingredients (squaquerone, smoked Angus fillet, grilled meats), and always homemade desserts. A paradise for "eating well." Highly recommended.
Kayano Saito
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01 Ottobre 2025
10,0
Family dinner, we tried several dishes, all delicious, from appetizer to dessert.
Beautiful location, excellent service, what can I say...congratulations, and see you soon.
Fabio Bernagozzi
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24 Settembre 2025
10,0
Cena ottima in un posto davvero carino con dettagli particolari al suo interno...
Personale molto gentile e molto veloce... Cibo ottimo... Noi torneremo sicuramente
Micaela B
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16 Luglio 2025
10,0
Sono stata in questo ristorante su consiglio di un conoscente bolognese, trovandomi a passare dalla zona ed essendo provvista di automobile.
Antipasto di prosciutto e fichi, primo piatto tagliatelle al tartufo nero (entrambi i piatti erano dei fuori menù), buoni!
I dolci, rigorosamente fatti in casa, erano eccezionali! Io ho assaggiato panna cotta e creme brulee.
Un colpo di classe la grattuggiata del parmigiano sulle tagliatelle al ragù direttamente dal pezzo intero.
Infine, ma importantissimo, l'atmosfera e l'arredamento del posto erano perfetti: buon gusto e calore allo stesso tempo.
Ho apprezzato molto anche la scelta di alcuni quadri.
Insomma, tutto giusto.
Prezzi nella media.
Laura S
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30 Giugno 2025
10,0