Here everything is where it should be. This is the Place!
From here many things start and many things arrive. Therefore do not investigate further, but sit down to eat, to drink, to try happiness.
Alessandro Calabretta
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10 Giugno 2025
We were in this restaurant on Friday, it was a pleasant day, a characteristic restaurant in the historic center of Pettorano, very good food, we had the hot and cold Torchio appetizer, fantastic honey for the cheeses that was offered to us directly from a hive frame, then we ordered a trio of polenta, wild boar with mushrooms in white and 2 sweet pizzelle with pistachio ice cream and a mouse with aurum and chocolate chips, all really good.
Giorgio scimia
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25 Maggio 2025
Just as Escher himself discovered, Pettorano is worth a visit; similarly, we discovered that it is worth visiting the town and going to eat at the Torchio. Good food, carefully prepared with seasonal products: it is worth trying the local products and traditional preparations. And to digest, a walk around the village is absolutely recommended: enchanting views - as Escher had discovered.
Giovanni Venegoni
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04 Maggio 2025
Pranzo nel giorno di Pasquetta. Ci hanno fatto accomodare nonostante non avessimo prenotato ( in realtà avevo prenotato da una app, alla quale però non hanno mai dato conferma). A parte questo, posso dire di aver mangiato più che discretamente, nonostante avessi aspettative più alte. Ottima la polenta rognosa, specialità locale. Buona la chitarra ai funghi, sebbene un po' di sapidità in più non avrebbe guastato. Nota dolente l'agnello alla brace, molto grasso e soprattutto poco cotto! Inoltre per il prezzo pagato (20 euro per 4 pezzi) pensavo che il contorno fosse incluso, visto che nel menu non c'era traccia dei contorni. Invece me l'hanno addebitato. Servizio cortese ma piuttosto lento, ma era Pasquetta e il ristorante era pieno, quindi è comprensibile. Rapporto qualità prezzo adeguato.
Ipnotiko72
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02 Maggio 2025
Nine of us had a lovely lunch here on Sunday April 27th. Gorgeous food, lovely wine, nice atmosphere, felt like a real find. Thoroughly recommend coming here if you can!
Roland Dunn
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29 Aprile 2025
In the town hall square of the small and enchanting village of Pettorano Sul Gizio. Polenta is chef Michele Ciccolella's specialty. Exceptional as well as being a small experience! Excellent cuisine with unexpected flavours. Absolutely recommended.
Luca Di Giannatale
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27 Aprile 2025
Great food, friendly service, excellent value for money. Beautiful in summer with the outdoor tables.
Polenta is excellent in all preparations. Splendid place in its silence
Anna Bondi
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28 Marzo 2025
We had a great lunch and the lady is very nice, then the dad is magnificent
Rodolfo Funiciello
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26 Marzo 2025
Consigliato da amici per la polenta abbiamo voluto provare questo ristorante, si nota la qualità del cibo , ottima la polenta servita in tre gusti diversi , Vino della casa rosso non male , , nota stonata non dolente i prezzi , il caffè alla moka 1,50 , agnello alla brace 4 pezzi 40 € , dolci 6€ , non hanno rispettato le aspettative della descrizione , prezzo finale alto .perdonale gentile . Esperienza fatta ma non da ripetere