Non si sbaglia mai qua. Accoglienza particolare e gentile della signora Simona. Ottima sempre la cucina. Deliziosa la frittata ai porcini, i passatelli al Fossa, le pappardelle al cinghiale come la tagliata di manzo con radicchio e speck. Servizio attento. Conto adeguato. Locale top
studioad
.
16 Dicembre 2024
10,0
Dinner with your partner... historic restaurant in Meldola... welcoming, excellent service and good food! Must try!!
andrea fabbri
.
05 Novembre 2024
10,0
Friendliness, hospitality, traditional menu and traditional delicacies
stefano versari
.
28 Ottobre 2024
10,0
The Il Rustichello restaurant in Meldola was the real surprise of our trip. Although the city and the Rocca did not offer us much, the restaurant more than made up for the experience. Elegant and with attention to the smallest details, Il Rustichello stands out for its impeccable cleanliness and excellent service, with staff who know how to make you feel special. The dishes are prepared with fresh, high-quality ingredients, all at unbeatable prices. This place has earned a special place among my favorites in Romagna and, probably, overall.
G Bologna
.
14 Ottobre 2024
10,0
Nice quiet place and not overly large, good service and good dishes. To return with friends or relatives
Enrico Fissore
.
06 Ottobre 2024
8,0
good food, shame about the lack of wine list... not that I'm an expert but being able to choose some good local wines to accompany the good food that comes out of the kitchen wouldn't be bad!!
Alberto Montanari
.
06 Ottobre 2024
8,0
Good food and very friendly staff
LUIGINA luigina.cavalloni@gmail.com
.
26 Settembre 2024
8,0
Historic restaurant with renewed management,
Pleasant environment and good service, we had dinner with very good porcini mushroom dishes. Compliant price. Advised.
Stefano Marchi
.
25 Settembre 2024
8,0
Traditional dishes prepared with local ingredients, simple and good at the same time. The ragù is simply amazing
Marco Tadini
.
25 Settembre 2024
10,0
Siamo tornati dopo una visita a maggio e possiamo confermare che il locale merita veramente. Niente di speciale l'arredamento interno ma squisita la gentilezza della signora in sala e veramente di livello, con piatti tipici della tradizione e utilizzo di prodotti di qualità. I porcini la fanno da padrone: semplice ma buonissima la frittatina ai porcini, i tomini ai porcini. Bis di primi con cappelletti al formaggio di Fossa e passatelli prosciutto crudo e rosmarino (molto gustosi). Buone anche le melanzane al forno. Per finire una gustosa panna cotta con prugne sciroppate (mai mangiata con questo abbinamento). Prezzi adeguati. Un buon ristorante di livello senza fronzoli; più sostanza che forma. Bravissimi
studioad
.
10 Settembre 2024
10,0