Great experience! Excellent food, honest prices and friendly staff. I really appreciated the caramelized creme brulee at the moment.
We will be back for sure.
Maurizio Fortunati
.
26 Novembre 2024
10,0
Really good. The best. I highly recommend
mercier christophe
.
02 Novembre 2024
10,0
Catering excellence, today I ate one of the best first courses I have ever eaten in my life tagliolini with smoked eel bottarga and French butter, a divine dish with a sublime balance of flavours, compliments to Mr. Luciano and thanks for the dish suggestion. In my opinion the best restaurant in the Lamezia Terme area.
Nicola Costantino
.
15 Ottobre 2024
10,0
I had a great time there, I go there whenever I can.
Luigi Donà
.
15 Ottobre 2024
8,0
Everything perfect
Excellent food and fresh fish
We will definitely be back
Michele De Cello
.
13 Ottobre 2024
10,0
Location molto elegante ed accogliente, eccellente sotto ogni aspetto. Noi siamo amanti del pesce e qui ci hanno stupito per la qualità dei prodotti e per la bontà dei piatti, pesce freschissimo e squisito. Servizio curatissimo e personale eccellente, sempre con il sorriso. Poi c’è un valore aggiunto, Luciano che con attenta discrezione segue tutti i clienti facendoli sentire a casa.
Grazie di tutto e alla prossima.
Consigliatissimo.
pinod1967
.
23 Settembre 2024
10,0
Good fish restaurant, we stopped for a frugal meal on our return trip from Sicily and we were satisfied with the first courses and desserts we ordered. Excellent service and fair prices for what was offered.
Ivan
.
19 Settembre 2024
8,0
Very friendly staff, generous portions but in the cacio e pepe with prawns these were barely noticeable
Maria migliaccio
.
15 Settembre 2024
8,0
Good dishes, but various menu items not available and typical products practically absent: only cow mozzarella, fish only sea bass and sea bream (excluding crustaceans and molluscs)
Carlino Famengo
.
12 Settembre 2024
6,0
In attesa di un collega in arrivo all'aeroporto, abbiamo mangiato in questo ristorante che propone menù di pesce con ricette tipiche calabresi. La materia prima è fresca, freschissima, e questo rende già i piatti di grande pregio. Il pesce spada è preparato in vari modi; personalmente ho preferito la ricetta al sugo, molto buona e porzione abbondante.
Paolo Carboni
.
05 Luglio 2024
10,0