The food: extraordinary, with quality ingredients, great technique, and expert creativity.
The atmosphere: elegant but not intimidating.
The service: attentive, courteous, and friendly.
The two chefs: skilled and welcoming.
paolopolimi paolini
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07 Novembre 2025
10,0
They smile. The person who greets you at the entrance smiles, the photos of the founders smile, the extremely courteous chef smiles as he greets you at the end of a perfect dinner. And they are elegant, in their manners, in their dishes, in their table choreography, even in clearing the table. And they are all good, professional and discreet, yet present, attentive, and warm. And then there's the joy of the palate, which surprises and excites you. A small, concave plate where you dig in like a soft-boiled egg or a sea urchin. A pigeon liver chocolate. A crispy sweetbread that rivals foie gras. A mushroom that fills your palate with porcini mushrooms. And almond milk and Sauternes accompany a magical blend of licorice and lemon. Indeed, the Luogo di Aimo e Nadia is a magical place.
Giuseppe Varrasi
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14 Ottobre 2025
10,0
My wife and I, who are from the US, were just recently were married and came here on our honeymoon. It was a meal that either of us will never forget. The quality of service, food, and attention was top notch and likely something we will never experience in the US. I cannot thank the front of the house and kitchen stuff enough for such an incredible night. Absolutely worth a trip
Connor Bear
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08 Ottobre 2025
10,0
A lovely experience and meal. I truly hope we’ll be back someday.
Sean M
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03 Ottobre 2025
10,0
We had dinner at Aimo e Nadia a few years ago. We ate à la carte.
The overall experience was positive, but an unfortunate incident marred the evening.
Some toothpicks hidden in my meat were forgotten while assembling my plate. While the head waiter reacted appropriately immediately, the chef approached us at the end of the dinner to explain that it was "something that could happen."
The restaurant is an institution steeped in tradition, worth trying at least once.
Auriane A.
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08 Settembre 2025
8,0
Wonderful experience
Location beautiful out from the city center chaos
Astonishing service, breathless food
But more then everything the availability of the two chefs and the manager , they often come to the table to explain dishes or small talks
You can feel the passion for their job
One of my best birthday
S G
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07 Settembre 2025
10,0
Best fine dining manager in the house, can’t be not good.
Kimi
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07 Agosto 2025
10,0
Excellent tasting menu, we chose “TERRITORI Alessandro” but changed the first course for the famous tortellini stuffed with ossobuco, a must-try in my opinion!
giada lin (Mymilanofood)
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09 Luglio 2025
10,0
Sono stato al “Luogo” con il mio compagno qualche settimana fa per puro caso. Non avevamo una idea precisa del ristorante, ma lo conoscevo di nome. Eravamo in zona e abbiamo deciso per una prenotazione al volo. Sulle prime i prezzi del menu e l’abbigliamento degli altri avventori ci hanno spiazzati, però l’accoglienza del personale era stata molto cordiale, le descrizioni dei cibi molto invitanti e così, visto che si vive una volta sola, abbiamo deciso di lanciarci. E abbiamo fatto benissimo.
Abbiamo mangiato la Fettuccella di pasta fresca con faraona di Miroglio
e funghi porcini essiccati dell’Abetone
e il Controfiletto di vitella Fassona di montagna con panure di camomilla e composta di cipolle di Tropea.
È stata una splendida esperienza di alta cucina. La delicatezza e la personalità degli accostamenti creano una suite emotiva di sapori che si lasciano distinguere e sovrapporre interagendo col gusto. Molta leggerezza, un’attenzione meticolosa alla cottura. Molto piacevole l’atmosfera.
Piergiorgio Pardo
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01 Luglio 2025
10,0
Questo locale ha qualcosa che gli altri non hanno è una cosa incredibile. Mi innamoro prima vista mi innamoro quasi di più della mia fidanzata. I piatti sono veramente ottimi. Gli darei tre stelle Michelin perché ci sono alcuni tre stelle che cambierei e altri che cambierei aggiungendo stelle, per esempio questo il locale ha veramente un silenzio incredibile concentrazione sui piatti e il locale veramente ottimo ottimo anche la parte teatro sul retro del locale giusto per fare qualche programma ve lo consiglio in tanti veramente molto buono secondo me, il migliore di Milano
Ilaria R
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09 Giugno 2025
10,0