The quality restaurant both fish and meat menu. Tradition is respected in the dishes prepared by the chef, with some innovative tips, which is not bad! Courtesy present in the dining room staff and renewed location that creates a familiar atmosphere!
desantis alessandra
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29 Giugno 2025
10,0
The fried calamari and anchovies are amazing! The best I had in Rome. Highly recommend
Ferdows Sadeghyar
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27 Giugno 2025
10,0
I'll start right away with the positive things, certainly the owner very very kind and courteous, quite dated place but still has its charm that can be liked or not liked, let's move on to the sore point I ordered a plate of pasta with clams, fresh pasta that had a decent creaming, but had a flavor I would say very far from that of a classic pasta with clams, it had a flavor of vegetable broth, which perhaps they used to cream, it was very spicy and completely missing garlic, in fact I left practically all the pasta, I'm very sorry to write negative reviews but I want it to be taken in a constructive way and not merely as a negative review, see you soon.
Mattia Marini
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26 Giugno 2025
6,0
We had a great time and ate just as well, for moments of relaxation I don't think you can ask for more.
Sergio Nanni
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20 Giugno 2025
10,0
There is little to share, you have to go there, and as soon as possible, to try the taste with your own taste buds, and the whole thing with your pupils 🤝👍🤝👍
sabato pifano
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16 Giugno 2025
10,0
Restaurant a little dated good service food average value for money a little too high
marco pisano
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10 Giugno 2025
8,0
The atmosphere and food are spectacular, the service was personalized and with very good recommendations. Without a doubt a place I will return to when I return to Rome!
Fermina Ferrari
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12 Maggio 2025
10,0
A beautiful typical regional restaurant such as is seen less and less, non-touristy, with excellent dishes and a lot of friendliness and kindness from the owner and staff. Well done 👏
Laura Z
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07 Maggio 2025
10,0
Ristorante zona Pigneto. Molto frequentato. Specialità pesce e cucina lucana che viene più volte rappresentata nell arredo del locale insieme a tante foto anni 50 60 del Pigneto oltre ai personaggi famosi che sono venuti nel locale: un tocco di modestia.
Preso pesce. Antipasto di mare buono porzione scarna. Amatriciana di pesce. Ottima e abbondante. Vino della casa passabile. Prezzo intorno ai 35 euro a persona. Servizio professionale adeguato al posto. Tempi lenti. Prezzo alto considerando la zona anche se la qualità è buona.
olimpico00
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26 Aprile 2025
8,0
Conoscevo già questo ristorante, ma ogni volta che ritorno è sempre una piacevole e succulente sorpresa. Ieri sera abbiamo apprezzato, tra l'altro, il caciocavallo lucano preparato " all'impiccato" ( appeso su una fonte di calore e lasciato sciogliere lentamente ) con tartufo e peperone crusco di Senise. Una prelibatezza. Da provare. Vogliamo parlare del sorriso di Sandro ? lo cheff che ti accoglie e ti accompagna con i suoi consigli, suggerimenti e antichi detti Lucani. Cosa si può dire di più ? Provare per credere.
Cosimo A
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29 Gennaio 2025
10,0