Well-kept informal place, excellent fast and empathetic service, I wanted to try everything but the portions are very generous and so I will have to return. All the dishes tasted of superlative quality.
Nadir Panigalli
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31 Marzo 2024
10,0
Fully satisfied, everything was delicious! dishes with the right portions, fabulous environment, super credit to all the waiters who are very efficient and friendly! compliments to the staff. We will be back as soon as possible :-)
Gabriele Faralli
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08 Marzo 2024
10,0
We ate very well... appetizer, tagliata, Florentine steak, fried porcini mushrooms and trifle.... 💯👍
Laura Santi
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03 Marzo 2024
10,0
Very good and cheap; generous and tasty portions
Pierluca Migliorini
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25 Febbraio 2024
10,0
The Best Pizzeria Restaurant in Casentino with the best value for money!
Genuine ingredients of the highest quality that respect local tradition.
Typical products such as mushrooms, game and homemade pasta!!!
Huge portions!
Very helpful and welcoming staff!
Finally, although almost everything is booked every time, they are very quick to serve.
Absolutely must try!
Highly recommended!!!
Michela Polli
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27 Dicembre 2023
10,0
Immersed in the woods, kissed by the sun
Good service
Excellent location
Marco Bisacchi
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15 Dicembre 2023
8,0
Delicious and very typical Tuscan menu in a charming area by the Casentinese forest’s national park. Prices are very reasonable and the portions are generous. Will definitely go back! Nice walks around the area makes it a great day out
denise invamoto
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11 Dicembre 2023
10,0
Posto meraviglioso, panorama bellissimo, grande spazio interno ed esterno, personale gentilissimo, tutto molto buono, porzioni abbondanti e prezzi ottimi.
fabio baldi
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26 Novembre 2023
10,0
Il ristorante dev'essere molto conosciuto in zona, visto il via-vai di gente fin dal mezzogiorno.
Il personale è gentilissimo e molto professionale.
Il cibo è ottimo!
Abbiamo assaggiato i passatelli con salsiccia e porcini e i ravioli al tartufo: molto saporito il prime, delicatissimo il secondo.
Poi ci siamo mangiati una tagliata ai porcini. Mi sono meravigliato quando il cameriere non ci ha chiesto come volevamo la cottura della carne ma quando ci è stato portato il piatto e ho visto la carne cotta alla perfezione ho immaginato che lì diano per scontato che la carne buona si debba mangiare in un solo modo: al sangue!
Tutto accompagnato da quel buon vino rosso toscano che qui si trova ovunque.
Anche i dolci erano degni di nota. La zuppa inglese... fantastica!
MaurizioPaglia
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16 Ottobre 2023
10,0
Può essere che abbiamo trovato la giornata storta, ma la qualità ci è parsa molto peggiorata rispetto un tempo. Tagliata ai porcini è una pappina non una tagliata, castrato duro anche se poco cotto dal sapore sgradevole.
Ricordo il filetto al pepe verde o ai porcini che facevano tempo fa ed era tutta una altra cosa.
marcov270
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14 Ottobre 2023
6,0