You can eat any dish very well, especially the fresh stuffed pasta or not, from the Modena tradition, including gnocco and tigelle and exquisite desserts almost all made by them and the "Aosta Valley" and the fillets with balsamic are absolutely worth trying... kind and professional.
Vispa 19
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30 Marzo 2024
10,0
I've never tried the hotel but the restaurant is always at the top
Stefano Fantoni
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25 Marzo 2024
10,0
Excellent food, prices in line with the quality.
Iuri Apollonio
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23 Marzo 2024
10,0
Just a nice little place in Formigine, nice menu proposals and also a super good €14 lunch menu. In general, low prices and good service
fabio saravelli
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02 Marzo 2024
8,0
The restaurant has typical dishes and they are almost all of their own production, like the desserts. I tried the fried gnocchi and the second courses, delicious. I will definitely go back also because the prices are top!! Excellent price/quality ratio
Barbara Hua
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02 Marzo 2024
10,0
Nice discovery after a conference in Formigine. Good menu options at reasonable prices. The lunch menu at €14 with a choice of first and second courses plus vegetables and very good coffee.
fabio baravelli
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02 Marzo 2024
8,0
Ottima trattoria !!! Abbiamo voluto seguire un consiglio e non ce ne siamo pentiti, anzi. Premesso che non essendoci molti posti è indispensabile la prenotazione, ci siamo trovati subito a nostro agio per la cortesia del personale e per il servizio. Piatti tutti ottimi, dal gnocco fritto con salumi, al primo e perfetti i secondi, tutto preparato con cura. Porzioni nella norma e prezzo decisamente appropriato. Inutile dire che vi faremo certamente ritorno.
andylozzo
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16 Febbraio 2024
10,0
When the product is of quality, such as the green tortellini and tortelloni I tasted, in my opinion I would greatly limit/eliminate the use of cream [but here we get into personal tastes]. Truly remarkable fried and sliced dumplings. And the dessert..."sweet brick" made me go back over the years, savoring a dessert that remained in my memory...obviously this was also notable. Portions certainly not small in my opinion. For the other first/second courses there will be an opportunity to taste them. Fair prices. Courteous and helpful staff. I would suggest updating with the menu currently served, the one shown on the website. That said, a recommended place for me.
maurizio gherardini
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15 Febbraio 2024
10,0
Trattoria tipica Modenese ben ristrutturata con piatti tradizionali e non solo.... gustosi e di buona qualità al giusto prezzo ,propone menù alla carta e menù fisso,personale e titolare molto cortesi .
Alessandra Rosi
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02 Febbraio 2024
8,0
Ho portato i miei amici a questo ristorante per fargli gustare le tradizionali specialita' modenesi, dagli antipasti ai dolci, e devo dire che sono pienamente riusciti a soddisfare le mie aspettative.
Antipasto di gnocco e salumi, primi con tortellini in brodo di cappone fatti in casa, lasagne, tortellini verdi con ripieno della Bertola, e andando verso il Lazio, risotto cacio e pepe con pancetta croccante.
Unico secondo tipico modenese, dei cappelli del prete minuscoli e gustosissimi, lambrusco di Sorbara e grasparossa, e per finire zuppa inglese e dolce al mascarpone con pezzetti di torta Barozzi. Il tutto con caffe', grappe e sorbetto. Spesa totale 40 euro a testa che mi pare veramente un ottimo prezzo per la qualita' e quantita' del cibo.
I miei amici australiani erano senza parole ! 👍
Unica cosa che a mio parere manca e' il carrello dei bolliti.
danidane690
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28 Gennaio 2024
10,0