We arrived almost at closing time, but were greeted with big smiles. The pizza was good, with an interesting selection, and the service was attentive and friendly. Lorenzo, bu!
René Rustico
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04 Ottobre 2025
8,0
Good pizzeria with friendly service. Parking is a problem.
Luca Bellon
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01 Ottobre 2025
6,0
I ordered two takeout pizzas, and what can I say? Even though they weren't piping hot when I got home, they still tasted amazing. The dough was well-risen, easy to digest, and not too salty to keep me awake at night. The staff were incredibly friendly, and the takeout arrived right on time, as scheduled. I'm very satisfied and hope to return soon.
Yasmina Hamami
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01 Ottobre 2025
10,0
I can only say that I tried to eat. I booked at 21:00, arrived at 20:50, and at 21:45 I gave up, really too many people waiting for a seat. It's definitely a place worth it; everyone speaks highly of it. I'll try again, perhaps during the week when it's less crowded. See you next time.
Marco Vidal
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29 Settembre 2025
6,0
One of the best pizzas in the area
Enrico Panetta
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21 Settembre 2025
10,0
This place is always a guarantee!
Everything is impeccable!
Alessio Fabris
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16 Settembre 2025
10,0
Spectacular pizza, excellent dessert, top beer, but bring the bill to the table without being asked, can you please go? Arrived at 8:10 PM, left at 9:25 PM. 🥺
IVAN DE BIANCHI
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13 Settembre 2025
10,0
If you are around Mestre in Venice, you must try this place. The pizza is good, and the tiramisu is the best.
John Ruiz (mh3mh0)
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10 Settembre 2025
10,0
Pizzeria molto affollata, sabato sera su più turni. Non lo sapevamo ma cortesemente ad un certo punto c'è l'hanno detto.
Pizze alte molto bene lievitate e molto buone. Un po' bruciachiatte ma, con il gran turnover di clienti, comprensibile.
Ingredienti eccellenti e di provenienza meridionale. Pizze non convenzionali per Mestre.
dantonio59
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11 Maggio 2025
8,0
Premettendo che sono andato coi miei genitori con delle aspettative alte, devo dire che sono state di gran lunga superate.
Personale velocissimo, scattante ma comunque cordiale e gentile (e qui, un plauso al gestore/proprietario deve essere fatto, perche con la mole di gente e i coperti che ci sono è difficile formare delle persone a questo livello)
Ma la cosa che piu mi ha sconvolto è stata la bontà della pizza marinara (per me la piu difficile da realizzare): PAZZESCA
Se non fosse che vivo lontano da questo locale, ci andrei ogni giorno!
Bravi!!
umbobl
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13 Aprile 2025
10,0