Really delicious pizza and friendly service.
On a negative note: the tables are too close together, making it quite noisy.
Andri
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01 Settembre 2025
8,0
We returned for dinner this evening for the umpteenth time. As always, a guaranteed success. Lorenzo is an added value to the place, and his beer recommendations are excellent.
Tommaso Gottardo
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30 Agosto 2025
10,0
Very beautiful and unique atmosphere
Excellent quality products and an incredible variety of pizzas
Excellent service
Roberto Piccolo
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29 Agosto 2025
10,0
At Grigoris, pizzas are always a culinary experience, with quality ingredients and sometimes unusual combinations. I also appreciated the desserts.
andrea vecchiato
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29 Agosto 2025
10,0
Great place, delicious pizza
Must try
Flavio “FLAVIO”
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20 Agosto 2025
10,0
The pizza was very good, as were the beer and desserts. The prices were high, perhaps in line with the ingredients used.
Marco Alessio
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18 Agosto 2025
8,0
I visited this pizzeria with a colleague, and I must say that the expectations he had raised were met. The pizza was truly delicious, and the menu features some very unique pairings. The service was attentive and fast, and the outdoor space was very pleasant in the summer. The desserts were also good. Prices were in line with the quality of the ingredients. I will definitely be back.
Fabrizio Giordani
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16 Agosto 2025
10,0
Excellent pizza and more, wide choice, impeccable service and a really beautiful place,
franco gozzi
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16 Agosto 2025
10,0
Pizzeria molto affollata, sabato sera su più turni. Non lo sapevamo ma cortesemente ad un certo punto c'è l'hanno detto.
Pizze alte molto bene lievitate e molto buone. Un po' bruciachiatte ma, con il gran turnover di clienti, comprensibile.
Ingredienti eccellenti e di provenienza meridionale. Pizze non convenzionali per Mestre.
dantonio59
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11 Maggio 2025
8,0
Premettendo che sono andato coi miei genitori con delle aspettative alte, devo dire che sono state di gran lunga superate.
Personale velocissimo, scattante ma comunque cordiale e gentile (e qui, un plauso al gestore/proprietario deve essere fatto, perche con la mole di gente e i coperti che ci sono è difficile formare delle persone a questo livello)
Ma la cosa che piu mi ha sconvolto è stata la bontà della pizza marinara (per me la piu difficile da realizzare): PAZZESCA
Se non fosse che vivo lontano da questo locale, ci andrei ogni giorno!
Bravi!!
umbobl
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13 Aprile 2025
10,0