What can I say, I had my graduation lunch here and every time a friend comes to Parma I take him to have dinner here to taste the typical cuisine and drink a good bottle! The service is also always very pleasant, well done!
Davide Valoppi
.
08 Gennaio 2025
10,0
We ate very well (fried pie and ham, tortelli with herbs with melted butter and parmesan) all excellent. Good quality house wine. Kind, attentive and friendly waiters
Ilaria Giorgini
.
08 Gennaio 2025
10,0
Typical cuisine restaurant, friendly staff, possible vegetarian choices.
Reservation could be useful, highly recommended place.
Duccio Sargentini
.
06 Gennaio 2025
10,0
Excellent dinner with excellent service
Gilberto Costan Dorigon
.
06 Gennaio 2025
10,0
Had dinner on site on Saturday 4 January. Impeccable service, spectacular fried pie but absolutely ordinary cured meats, not up to what should be a cured meats offer in the city center of Parma. Followed by a plate of Vecchia tanto, too salty.
A. Ruozi
.
05 Gennaio 2025
6,0
Characteristic, very kind, excellent local dishes. I recommend booking.
M. B.
.
05 Gennaio 2025
8,0
5 stars for the staff capable of making a difference with friendliness and empathy.
Angelo Tirolese
.
04 Gennaio 2025
10,0
I tried this restaurant in the center of Parma together with some friends and it was a pleasant experience. Friendly and kind dining room staff, excellent traditional menu, especially the trio of tortelli and the sbrisolona with zabaglione. Prices appropriate to the quality of the food, the location and the service. I would go back without a doubt!
Margherita Morini
.
03 Gennaio 2025
10,0
Cucina tradizionale, troverete dalla torta fritta con salumi (discreta, un po’ spessa la pasta della torta), ai cappelletti (che in realtà sarebbero reggiani con un ripieno differente, ma qui li riempiono come gli anolini), ai tortelli di zucca (entrambi ottimi). Prezzi interessanti, un pasto di 3 portate viene a costare meno di 40€. Sono le porzioni che, però, lasciano a desiderare. Quasi da nouvelle cuisine dei tempi che furono. Il 4 è una media tra le porzioni e la qualità dei piatti.
In pieno centro
Aeternauta
.
28 Novembre 2024
8,0
Pranzo domenicale con amici in vista di un concerto serale in zona. Abbiamo smazzato un ottimo tagliere con prodotti particolarmente freschi e ricercati (menzione per un salame molto saporito) con una sorta di gnocco fritto (loro la chiamano torta salata). Poi piatto con tris di tortelli (ricotta e spinaci, zucca e tradizionale di carne) sapientemente conditi con robusto burro e parmigiano. Buonissimi. Un semplice ma fresco e delicato Lambrusco ad accompagnare il pasto. Conto in linea con il posto rustico ma elegante. Servizio cortese. Forse menù non eccessivamente variegato ma posto promosso decisamente.
olimpiamicky
.
22 Luglio 2024
8,0