We ate very well (fried pie and ham, tortelli with herbs with melted butter and parmesan) all excellent. Good quality house wine. Kind, attentive and friendly waiters
Ilaria Giorgini
.
08 Dicembre 2024
10,0
Great restaurant. Very traditional. Really cool dungeon downstairs with lots of prosciutto hanging.
Jeff Shuckra
.
08 Dicembre 2024
8,0
It's a tourist restaurant. The food is not bad, the colorful ravioli and Parma ham are a must. The house wine is only 6 out of 10. The toilets are on the ground floor like a cellar and smell musty, but clean.
If you can't find any other alternative, you can come here.
Aras Arıkan
.
04 Dicembre 2024
8,0
This place was a very pleasant discovery, because it is not easy these days to find a restaurant where the quality of the food and the prices are absolutely balanced.
If you then add the courtesy of the staff, you reach the perfect mix for a meal to remember.
One year later, I confirm exactly what has already been said.
Valter Roberto Cutazzo
.
02 Dicembre 2024
10,0
Excellent restaurant with typical Parma cuisine. Excellent fried pie and Parma ham. Good tortelli, exquisite tiramisu.
Really honest prices and very very friendly and fun staff!!
Fabiana Zampoli
.
02 Dicembre 2024
10,0
Had lunch and dinner 29/30 November and 1 December 2024...excellent place well located, courteous staff
cute and well disposed. excellent food, no comments! They welcomed my Labrador as if he were one of their own! Score 10 and praise. If I return to Parma I will definitely go again
graziosi paolo
.
02 Dicembre 2024
10,0
An institution! The Parmesan and Italian Restaurant, it’s simple, it’s a must to come there when I’m in Parma, a pilgrimage..
Greg Subissi
.
02 Dicembre 2024
10,0
Super tasty, everything was perfect, the service was great, she gave good advice, but the food was amazing, one of the best I ate in Italy, and we ate quite a lot of them. The prices are right, I would happily come back.
Aneta Budzisz
.
30 Novembre 2024
10,0
Cucina tradizionale, troverete dalla torta fritta con salumi (discreta, un po’ spessa la pasta della torta), ai cappelletti (che in realtà sarebbero reggiani con un ripieno differente, ma qui li riempiono come gli anolini), ai tortelli di zucca (entrambi ottimi). Prezzi interessanti, un pasto di 3 portate viene a costare meno di 40€. Sono le porzioni che, però, lasciano a desiderare. Quasi da nouvelle cuisine dei tempi che furono. Il 4 è una media tra le porzioni e la qualità dei piatti.
In pieno centro
Aeternauta
.
28 Novembre 2024
8,0
Pranzo domenicale con amici in vista di un concerto serale in zona. Abbiamo smazzato un ottimo tagliere con prodotti particolarmente freschi e ricercati (menzione per un salame molto saporito) con una sorta di gnocco fritto (loro la chiamano torta salata). Poi piatto con tris di tortelli (ricotta e spinaci, zucca e tradizionale di carne) sapientemente conditi con robusto burro e parmigiano. Buonissimi. Un semplice ma fresco e delicato Lambrusco ad accompagnare il pasto. Conto in linea con il posto rustico ma elegante. Servizio cortese. Forse menù non eccessivamente variegato ma posto promosso decisamente.
olimpiamicky
.
22 Luglio 2024
8,0