Centrally located restaurant in Parma, traditional dishes, friendly and helpful staff. I recommend booking a table.
Ilaria Cavaliere
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09 Marzo 2025
10,0
Saturday was a chaotic day but apparently the weekend is always like this. Nice crowd and I can confirm that we ate well. Appetizers galore
Roberto Taurino
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09 Marzo 2025
10,0
Excellent lunch! We had a platter of farmer's cured meats with fried gnocco as an appetizer. The cured meats were truly exceptional, high quality. As a first course we had the cappelletti with strolghino ragout and the cappelletti in broth. I particularly appreciated the strolghino ragù, I highly recommend it. Finally we also tried the lamb chops, they were delicious, the crust and cooking were super spot on.
Vicky Giuliani
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26 Febbraio 2025
10,0
Abbiamo pranzato nella veranda riscaldata e nonostante fosse inverno c'era un bel caldino piacevole. L'interno è storico ed encor più bello e caratteristico. Servizio attento e gentile. Piatti davvero ottimi. Cucina aperta dalle 11 alle 23. Consigliato.
Sara Kyra
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17 Febbraio 2025
10,0
One of the best places I have ever eaten in Italia
A C
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14 Febbraio 2025
10,0
As someone who has been to Italy 10 times, this restaurant is in my top five.
Especially the fried bread reminded me of my late grandmother's baked goods. Definitely order the truffle with egg and potatoes to go with it. Their pasta is above standard and their wine is very good.
I suggest you try the creme brulee with lavender, specially for parma.
Make sure to make a reservation when you go to Parma, you can easily make it online.
Burak K
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11 Febbraio 2025
10,0
Delicious food, impeccable and friendly service. Kindness and honest prices. I would happily return. Honorable mention to the lavender crème brûlée which was truly special.
Eleonora Chiavini
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26 Gennaio 2025
10,0
Buon cibo in centro a Parma, servizio preciso e veloce
Stefano
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30 Dicembre 2024
8,5
Il personale molto attento e servizio veloce.
Cibo molto buono e prezzi nella media.
Abbiamo mangiato il prosciutto crudo con torta fritta, i cappelletti in brodo di cappone e al ragù.
Roberta
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29 Dicembre 2024
9,0
Cucina tradizionale, troverete dalla torta fritta con salumi (discreta, un po’ spessa la pasta della torta), ai cappelletti (che in realtà sarebbero reggiani con un ripieno differente, ma qui li riempiono come gli anolini), ai tortelli di zucca (entrambi ottimi). Prezzi interessanti, un pasto di 3 portate viene a costare meno di 40€. Sono le porzioni che, però, lasciano a desiderare. Quasi da nouvelle cuisine dei tempi che furono. Il 4 è una media tra le porzioni e la qualità dei piatti.
In pieno centro
Aeternauta
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28 Novembre 2024
8,0