How wonderful, a true culinary journey
andrea cappello
.
03 Agosto 2024
10,0
Everything really delicious! Super recommended place! Super chickpea cream and also the antelope 🔝 very nice and welcoming owners.
Safete Kociaj
.
11 Luglio 2024
10,0
A nice surprise. The owner is kind. It is advisable to listen to his advice when choosing the menu.
Marco Pedretti
.
25 Giugno 2024
8,0
For twenty years, the only Eritrean restaurant in Padua for us
vbchicca40
.
22 Giugno 2024
10,0
If you like to eat Eritrean food, it is a good solution that has been active for many years now, a small place but always quite crowded.
Dario Briccola
.
14 Giugno 2024
8,0
Good food and eating with your hands was a different experience than usual. The environment shows its age. The owner was very courteous and welcoming.
Matteo Rosina
.
02 Giugno 2024
8,0
Small place and, to be on the safe side, it's best to book, also because it's not one of those places where they kick you out as soon as you've finished eating. You can choose from a wide variety of dishes, but for those who can't stand spiciness, even if not excessive, it's not the right place. Also suitable for vegetarians, although most of the dishes are meat-based. The owner is very friendly and it is pleasant to listen when he explains Eritrean cuisine and how to eat it. You eat with your hands, but obviously you can also use cutlery and order the friendship dish, which you share with others at the table, or you can order the food in individual portions. I've been going there since they opened and have never been disappointed.
Barbara Lombardo
.
01 Giugno 2024
10,0
Not knowing Eritrean cuisine I was pleasantly surprised. Informal restaurant with very friendly staff. The owner explained the menu to us and recommended the portions, in fact a lot of food arrived. Very fair price, a good option to try something different.
Virgilio Ferraresso
.
27 Maggio 2024
8,0
Inspiegabili le recensioni a una stella! Io penso che si debba sempre scegliere dove andare e sapere dove si va: se uno ha voglia di provare una nuova cucina, o di tornare dove quella cucina gli è piaciuta, ok questo è il posto giusto.
Se uno ha voglia di sentirsi a casa in amnbiente informale, dove chi ti porta da mangiare ti spiega cosa mangerai, perché, e ti consiglia educatamente pure ok, questo è il posto giusto. Ci sono mille motivi per andare a mangiare, ma non solo, anche mille sensazioni che si possono provare, e sapte la mia quale è stata, nel giorno del mio compleanno poi? rivivere atmosfera, colori, mattonelle, intonaco delle case popolari dove sono nato e cresciuto, e dove vivevano i miei zii, tornati in patria dopo l'infanzia all'Asmara, con i loro racconti di bambini.
Ma mancava una cosa, i sapori, perché non sapevano niente di cucina locale: ecco ho avuto questo. Se ormai l'idea di ristorazione è standardizzata, la colpa, a mio avviso, è di ristoratori e clienti che credono come ormai esista solo quella tipologia lì. Poi esci dall'Italia e con 20/25€ mangi in trattorie/osterie che lo sono ancora veramente, e passi allora se non è tutto ri tinteggiato, se tutto non è fashion, se non ci sono le stories ecc.
A proposito di questo: 48€ in 2, 48, manco all'all you can eat. Tutto buono, speziato il giusto (all'indiano per dire speziano 1000 volte di più) e assaggiato saporti strani come antilope e struzzo, buon vino della casa e ottimo the aromatico alla cannella alla fine.
Federico Tesei
.
09 Maggio 2024
10,0
Prima esperienza con la cucina eritrea: squisite le pietanze, speziate e piccanti al punto giusto.
Carlo, il titolare, gentile e cordiale.
Da ripetere!!
Federica D
.
16 Marzo 2024
10,0