A nice discovery, despite having arrived after the agreed time the owner was very kind and welcomed us with kindness and warmth
We appreciated the cuisine, especially the carbonara with an excellent truffle that really highlighted the dish. The quality of the pasta, but of all the dishes in general, is excellent
Thanks again, see you soon
Matteo Negro
.
07 Aprile 2024
10,0
Particular cuisine extremely enjoyable and light.
Ancient flavors that take you back in time...
Pleasant and punctual service.
The owner is a "passionate" of food with ancient aromas...
Francesca Altobelli
.
01 Aprile 2024
10,0
We stumbled upon it by chance and were welcomed by the spectacular Mrs. Adler who lovingly told us about the ancient traditional dishes of the 16th century. The first courses were excellent, with the truffled carbonara and the braised meat with pears that melted in the mouth. Definitely worth returning when in the area
Moni ca
.
11 Marzo 2024
10,0
A restaurant that serves sophisticated cuisine while recreating recipes from the 16th century.
I was impressed not only by the food but also by the restaurant's heartwarming service.
A strong commitment and love can be seen from the appropriate temperature for the food served and the freshness of the ingredients used.
It was so delicious that I wanted to taste all the dishes if possible🥹
I'm really looking forward to the day I can come back.
Thank you 😊
Ci Co
.
24 Febbraio 2024
10,0
I was very impressed by the courtesy and kindness of the staff, the quality of the food is excellent, their umbricelli with both truffles and porcini mushrooms are spectacular.
Carlo Palamà
.
10 Febbraio 2024
10,0
Excellent, very good food, well trained and complimentary staff
Mario Perugini
.
08 Gennaio 2024
10,0
Really delicious dishes. The possibility of choosing dishes resulting from a careful historical reconstruction is very interesting!
Marco Bellini
.
08 Gennaio 2024
10,0
Excellent restaurant, very kind and friendly owner, excellent staff
Rita Paci
.
07 Gennaio 2024
10,0
Prenotato per il cenone di capodanno non potevamo fare scelta migliore Per un costo contenuto rispetto a tanti altri locali, abbiamo gustato una cena ottima per qualità delle materie prime, per la particolarità delle ricette risalenti alla cucina rinascimentale e per la maestria della chef Adler che con amore e passione ci ha spiegato tutte le portate. Abbiamo molto apprezzato che, contrariamente a tanti posti in cui approfittando della serata, ti propinano piatti e vino di scarsa qualità, qui è stato tutto curato nei particolari, anche la musica adeguata e mai fastidiosa. Complimenti e grazie per aver reso il nostro capodanno unico!
ISOLINA64
.
01 Gennaio 2024
10,0
si trova nel centro storico di orvieto un pò al di fuori del tragitto turistico classico.
la caratteristica unica è che propone esclusivamente piatti della tradizione classica ed il merito è di adler che ti accoglie fornendo informazioni sulla preparazione e la storia dei vari piatti.
la qualità dei piatti è di ottimo livello cosi come il servizio.
clubrolf
.
11 Dicembre 2023
10,0