World-class food, great ingredients, wonderfully balanced taste, and the dessert is a delight. Unusual use of local ingredients - especially in the dessert, which was a variation on carob. I highly recommend it. Prices adequate to quality. Very nice owner, chefs at metropolitan level.
Zuzia Barc
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24 Gennaio 2025
10,0
Truly surprising, young guys who deserve it, perfect food with attention to every detail.
aldo moretti
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22 Gennaio 2025
10,0
Consigliato da un amico, confermiamo quanto da lui detto... cucina di livello, menù originale, con ingredienti di grandissima qualità! Il dolce poi, sembrava di assaporare la Sicilia!!
C. C.
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12 Gennaio 2025
10,0
Very well received by the team, tasty and delicate cuisine.
Delphine M
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09 Gennaio 2025
10,0
Gnocchi alla Norma, Wellington fillet and “art” as dolce - we are thrilled with this wonderful restaurant in our city. Please stay like this - we come regularly.
tobias bergmann
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03 Gennaio 2025
10,0
Il ristorante ci è stato consigliato da una ragazza del B&B dove alloggiavamo. Ci siamo fidati ed è stata una bellissima scoperta. Per tre sere abbiamo cenato qui dopo aver provato anche altro, il TOP ad Avola. Bellissima location all'aperto, personale molto gentile e premuroso, il proprietario davvero molto preparato e capace sia di descrivere i suoi piatti o vini proposti ma di intrattenere piacevolmente la clientela. Se poi la cucina è ottima sia nella qualità che nella proposta proponendo i sapori della Sicilia ma in un modo innovativo. Buonissimo e molto fresco il pesce, ci hanno sorpreso anche con piatti di carne davvero ottimi, da provare anche i dolci!! BRAVI
Alberto
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16 Ottobre 2024
10,0
Delicious food with 5 stars from us
Wolfgang Meitinger
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10 Ottobre 2024
10,0
Kind and attentive, excellent food, amazing pastries
maria grazia abbate
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09 Ottobre 2024
10,0
In my very personal opinion... the best sensorial gustatory experience that the Val di Noto contains. Luigi shows a professionalism that all restaurateurs should have, the cuisine reflects his identity perfectly. Dishes of excellent quality, I didn't want to have dessert but fortunately I dared and I did very well. Cheese cake with 10 cum laude. Furthermore, I also discovered the wines of the Il Mortellitto company. Go you won't regret it
Stefano Landi
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05 Ottobre 2024
10,0