Beautiful place, but after purchasing €30 of bread and having two coffees at the counter, and having paid, my son asks for a half glass of water...they make me go back to the cashier to pay €0.5.🙄
Silvia La Falce
.
07 Aprile 2024
6,0
The pizzeria is simple, but it is also a bakery and pastry shop. We tasted the Cossack pizza for dinner, made as it should be, soft and fragrant dough that does not lose its crunchiness. Tasting of interesting desserts: pastiera, gallette de roix and colomba; courteous, competent and fast service. The environment is very small and rather chaotic. In my opinion it is ideal for breakfast and lunch, with excellent options.
Sara C
.
06 Aprile 2024
10,0
We had hours to kill before being able to check in to our Air BnB.
The food we ordered was delicious, undoubtedly fresh with quality ingredients.
The Cafe looked clean, beautiful and had a lovely atmosphere.
Staff were attentive and super kind.
Would definitely recommend!
Lexi Hamilton-Smith
.
03 Aprile 2024
10,0
Really delicious food, good vibes.
David Johnson
.
03 Aprile 2024
10,0
A place halfway between a bakery and a pizzeria. It serves pizzas with soft dough, but crunchy on the surface.
Professional staff.
Reasonable prices
Massimo Cazzaniga
.
31 Marzo 2024
10,0
Very nice service. A bit poor range of cocktails, but they served it in a nice way!
Diana Kuzina
.
31 Marzo 2024
10,0
The best pizza I've eaten so far, light and tasty!
Alessandra
.
31 Marzo 2024
10,0
Very cool place, I think it's better to go early so as not to find too many crowds. The Crioche with eggnog is good but I have tasted better ones. Overall worth a try
Giovanni Trione
.
27 Marzo 2024
8,0
Siamo finalmente andati a provare questa famosa pizzeria. Siamo stati pienamente soddisfatti dalle pizze; come prima volta siamo andati sul classico con una margherita con bufala ed una salsiccia e friarielli (fuori menù).
Impasto molto particolare, leggerissimo e diverso dalle solite proposte, ingredienti di grande qualità. Il menù propone anche pizze gourmet più sofisticate e molto invitanti, torneremo a provarle.
Uscendo siamo stati attirati dalle brioches presenti sul bancone; abbiamo provato il classico cornetto e ci ha sorpreso ancor più delle pizze.
Unica nota negativa i tavoli veramente troppo vicini tra loro
Mitoku
.
10 Febbraio 2024
10,0
Famosissimo per i suoi pani, da qualche anno ha aperto questa pizzeria.
Il locale è piccolo e molto easy. Si mangia al bancone o su tavoli in legno.
Servizio gestito da ragazzi molto attivi.
Ci sono una ventina di tipi dimpuzza, dalle classiche fino a quelle "sperimentali" con abbinamenti e gusti insoliti (oggi le definiamo "gourmet").
Il Servizio è veloce, se sei in più di 2 persone, le pizze vengono servite 2 alla volta perché il forno è piccolo.
Noi le abbiamo fatte tagliare in 8 spicchi e abbiamo condiviso tutto...un modo per assaggiare tipi diversi.
La costante di Crosta è una pizza leggerissima, morbida non gommosa che regge bene salse e condimenti.
Anche quelle più saporite , risultano piacevoli e non pesanti.
TeddyPicker
.
06 Novembre 2023
8,0