All good but the seats at an excellent level......
Lionello Bartoleschi
.
06 Aprile 2024
10,0
Very nice place, very good food, excellent staff, owner a gentleman I have nothing else to add you are great❤️❤️❤️
Emanuele Madonna
.
06 Marzo 2024
10,0
We were there for lunch. Very particular restaurant, furnished with old memorabilia from the 70s/80s, and a Sardinian cuisine which however also adds a valid pizzeria. The lime and prawn tagliolini were exquisite, as was the kindness of the staff. Fair value for money for what we ate. We will definitely be back
Cristian Calabretta
.
27 Febbraio 2024
8,0
Sardinian fresh fish restaurant. Friendliness, professionalism, quality. Reviews say the prices are high. I would add that prices are subjective. For what we ate and drank we are satisfied with both the quantity, the quality and the price. Gigi is a master of courtesy at the table. A lunch to remember!
Alessio Bucchi
.
25 Febbraio 2024
8,0
Excellent dishes, nice portions
Franca Bucchi
.
10 Febbraio 2024
10,0
Locale splendido, cibo eccelso, servizio meraviglioso. Tutto eccezionale.
Diego Fusaro 2
.
02 Febbraio 2024
10,0
Ambiente pulito ordinato con
oggetti stile vintage ed è come entrare in un angolo di magia , personale accogliente , preparatissimo sempre con attenzione e premura, piatti di una qualità eccellente , in zona credo sia uno dei pochi , con stile ed eleganza
Complimenti!
Mariapia Caporale
.
27 Gennaio 2024
10,0
Amazing sardinian seafood restaurant. Every course is cooked to perfection. They also serve pizza. Typical dishes from Sardinia. Desserts are delish too. Service was quick and friendly.
Cinzia Cavalieri
.
07 Gennaio 2024
10,0
Capitati per caso, siamo stati accolti gentilmente dal personale che ci ha servito ed assecondato in ogni nostra scelta. Cibi squisitamente sardi, dal sapore genuino e delicato!
giulydib
.
18 Dicembre 2023
10,0
Festa di laurea tante persone, il servizio è la qualità delle pietanze sempre al top. Batteria di antipasti di pesce sempre freschi e abbondanti, gamberoni in pasta fillo , moscardini fritti, lasagne tre di carasau, gamberoni e polenta, pacchero con triglie e melanzane e risolto gamberi e fiori di zucca,, per finire una fantastica spigola in crosta super in chiusura mirto e liquore al melone, grazie Camillo la tua qualità e la gentilezza non si smentiscono.
demi1969
.
24 Ottobre 2023
10,0