Unforgettable experience. Tradition that becomes innovation. Impeccable service. It cannot be told: you have to live it. And relive it.
Silvana Pellegrino
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01 Settembre 2024
10,0
The attention to detail and the atmosphere they manage to create brings peace and makes you appreciate what arrives on your plate with simplicity and naturalness...the evening passes without haste like a little journey...congratulations guys
Daniele Marchisio
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12 Luglio 2024
10,0
I felt the same emotion as the Ratatouille critic when he tasted his dishes. An explosion of sensations and memories of flavours. It deserves a Michelin star.
Francesca Garbarino
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23 Giugno 2024
10,0
Great experience!
Delicious dishes, carefully presented, innovative and never banal combinations.
Congratulations for the passion you put into this work, which in your hands becomes art. Well done!
Federica Cagnasso
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08 Giugno 2024
10,0
Friendliness, extreme attention to detail and tangible passion for one's work and for the raw material. Excellent experience.
GOOD
Manuel Bottero
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04 Giugno 2024
10,0
Per raggiungere B.Rillo si deve trovare il piccolo paese di Castelletto Stura, nella piana cuneese: meglio usare Maps. Il ristorante è in centro, edificio di abitazione, ma l'interno è elegante, di stile internazionale, con tavoli ben spaziati, tovagliati e con apparecchiatura dai tocchi originali.
A gestire in sala la moglie, in cucina il marito: fanno tutto in due, quindi i tempi richiedono di non avere fretta. Ma ogni minuto è reso piacevole dal servizio, impeccabile e premuroso, con l'ottima idea di accompagnare alcuni piatti con spiegazioni non solo verbali, ma in piccoli, simpatici cartellini che evitano di dimenticare i particolari. Si vede che entrambi arrivano da esperienze internazionali e stellate, il cuoco è stato all'estero, da Crippa e da Renzo a Cervere. E si vede nei piatti, curatissimi tra tradizione, estro e tecnica. Inizio con due vasetti tradizionalisti (uovo al bagnet verd e insalate mele raschera sedano) per aprire a antipasti come i gamberoni con pancia di maialino, ottimi, e lo spettacolare vitello tonnato ieri oggi domani, tre varianti con carni e trattamenti diversi. Perfetti i plin tradizionali, delicati e profumati i ravioloni ai calamari, la fassona con ostrica è di nuovo un piatto memorabile, con una salsa ricchissima. Sia la catalana con pesche ripiene che il semifreddo alle paste di meliga con crema di zabaione al dolcetto convincono sino alla fine.
Carta dei vini equilibrata, molto piemontese, che merita un ampliamento, magari con piccoli produttori innovatori come lo chef.
Imperdibile, vale il viaggio.
Pitea59
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19 Maggio 2024
10,0
A jewel outside the Langhe
To reach B. Rillo you must find the small town of Castelletto Stura, in the Cuneo plain: it is better to use Maps. The restaurant is in the centre, a residential building, but the interior is elegant, international in style, with well-spaced tables, tablecloths and equipment with original touches.
The wife manages the dining room and the husband manages the kitchen: two of them do everything, so the timing requires not being in a hurry. But every minute is made pleasant by the service, impeccable and attentive, with the excellent idea of accompanying some dishes with explanations not only verbally, but in small, nice cards that avoid forgetting the details. It is clear that both come from international and starred experiences, the chef has been abroad, at Crippa and at Renzo in Cervere. And it shows in the dishes, carefully crafted with tradition, creativity and technique. I start with two traditionalist jars (egg in bagnet verd and raschera celery apple salad) to open up to appetizers such as prawns with pork belly, excellent, and the spectacular veal with tuna sauce yesterday today tomorrow, three variations with different meats and treatments. The traditional plin are perfect, the ravioli with calamari are delicate and fragrant, the fassona with oyster is once again a memorable dish, with a very rich sauce. Both the Catalan with stuffed peaches and the semifreddo with meliga pastries with zabaglione cream and dolcetto convince until the end.
Balanced wine list, very Piedmontese, which deserves expansion, perhaps with small innovative producers like the chef.
Food from Langa, prices from Castelletto Stura. Unmissable, worth the trip
Paolo Lamberti
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19 Maggio 2024
10,0
It was a wonderful evening, we were welcomed with great kindness and great concern for my intolerance problem. Excellent quality food and impeccable service. Well done everyone, we'll be back to see you soon.
Roberta Pellegrino
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14 Aprile 2024
10,0
Ristorante dalla cucina incredibile; qualità e presentazione dei piatti a livello stellato.
Non saprei cosa aggiungere, se non che è da provare per rendersi conto dell'eccellenza di questo locale.
Genza1975
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31 Marzo 2024
10,0
The place is intimate and welcoming, the staff super friendly and attentive. Highly recommended for those who love refinement.
emanuela lingua
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28 Marzo 2024
10,0