Extraordinary cuisine, a refined and welcoming environment, discreet but always attentive and high-level service. Highly recommended
camma1967
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30 Maggio 2025
10,0
Great experience at Bottega Aleotti, I highly recommend the place for food, friendliness and atmosphere.
Andrea Anedda
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28 Maggio 2025
10,0
I have been to this restaurant recently.
I must admit that it is an experience in every aspect.
Friendly, helpful and impeccable staff.
Excellent quality raw materials assembled with precision.
Upon arrival we were served an entree of savory leek pie and house breadsticks.
After them we ordered two appetizers:
the meat tartare and the pumpkin and truffle tart, both perfect, a mix of flavors in the mouth truly breathtaking.
After that we ordered two first courses:
mezze maniche with duck and macaroni with venison, both exquisite.
We were also brought a pre-dessert: a delicious baba.
After that the desserts:
the vanilla and dark chocolate millefeuille: fabulous
pear cheesecake on cocoa earth: perfect, an original idea and full of flavor.
Overall a restaurant recommended from all points of view.
Giulia Tassi
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26 Maggio 2025
10,0
Pleasant and shabby environment, perfect and pleasant service.
Grazia Pecorelli
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07 Maggio 2025
10,0
It's not the first time I've had lunch at Bottega Aleotti
The food is always of excellent quality, prepared with care and professionalism.
For the first star it's only a matter of time
I highly recommend it to anyone who wants it
eat excellent quality food, impeccably prepared, with passion and love for one's work which is fully reflected in the dishes
Gianni Greco
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05 Maggio 2025
10,0
We ate and drank truly excellent.
There were 6 of us and we all had appetizers.
Even on the former we have differentiated a lot. The second courses, rabbit, angus and CBT ribs. The drinking and the cellar, truly photonic. I didn't photograph the dishes, just the array of glasses...
The bill, with 2 champagnes, 2 Barolos and a '93 French sweet wine, €170 each.
Top quality/price ratio.
Daniele Cascardo
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20 Aprile 2025
10,0
Outstandingly good cuisine, superb wines, excellent ambience, great service, indescribably good, homemade bread... for me the Bottega Aleotti was an outstanding culinary experience without exorbitant prices and optical frills. I want to go there again and again - Fantastico! Thank you for an unforgettable evening.
Familie Kuhnig
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14 Aprile 2025
10,0
Amazing culinary experience. We tried several dishes, including vegetarian ones, and were very satisfied. Excellent service and beautiful location. I can't wait to return!
Alice Cugurra
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14 Aprile 2025
10,0
Ormai uno dei nostri ristoranti del cuore!
Demis è sempre più una garanzia. Sempre alla ricerca di prodotti unici per qualità, sapore ed originalità. La sapienza culinaria ormai è di altissimo livello. La continua ricerca di accostamenti dei sapori da risultati sempre egregi con equilibri perfetti.
Oggi ho mangiato una evoluzione della parmigiana, fantastica! Una calamarata con un ragù di pecora ed emulsione di basilico e menta e delle costine cbt davvero super. Gli altri 3 commensali hanno scelto il pesce ed anche quello senza alcuna sbavatura. I dolci... Chiusura speciale. Il servizio sempre puntuale, professionale e cortese l'ambiente intimo ed accogliere. La nostra solita coccola domenicale. Grazie Demis, Simona e tutto lo staff!
flaviocapuano
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13 Aprile 2025
10,0
Prima volta in questo locale consigliatomi da amici, che dire tutto perfetto. All'arrivo ci hanno offerto un aperitivo e un assaggio di frittata di cipolla, fantastica, abbiamo proseguito con antipasti, primi e secondi vari. La battuta di manzo era veramente squisita, seppia piastrata con melanzana e datterini, calamarata di cervo, polpo arrostito su crema di patate, angus di manzo, coniglio funghi e tartufo. Una bottiglia di Ribolla Gialla Tenuta Stella e per finirei dolci, bombolone, millefoglie alla stracciatella e la panna cotta. Tutto veramente ottimo, impiattato con classe e porzioni giuste. Esperienza da ripetere, il prezzo pagato e stato di 210 euro, giustissimo. Nota importante , il personale gentile e disponibile, ogni piatto spiegato alla perfezione. Continuate cosi.
ubergold
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02 Febbraio 2025
10,0