I enjoyed all the dishes served, too bad that the ones I had chosen from the menu were not there. The service is very questionable.
Alessandro Fiorini
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22 Maggio 2025
6,0
We spent a wonderful evening with friends in this very welcoming and well-kept place.
The service was impeccable: the girl who looked after us throughout the dinner was attentive, kind and helpful.
We shared a platter of cold cuts accompanied by squacquerone and homemade giardiniera, all served with excellent crescentine.
As main courses, we tried the tagliatelle with partridge ragù and truffle, the half cockerel with sautéed vegetables and the cotoletta alla petroniana.
Everything was really delicious: light and not greasy crescentine, very fresh cold cuts and cheese, homemade giardiniera tasty and well-balanced. The main courses were also very much appreciated, with generous portions and authentic flavors.
Ideal place for dinners with friends but also for more private moments: warm atmosphere, excellent food and great attention to the customer.
Morena Balugani (Balù)
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17 Maggio 2025
10,0
Expertly prepared dishes with a sublime taste. Small and welcoming environment, well furnished. Pure tradition and reasonable prices. My wife and I were very satisfied. Returning is a must.
ENRICO CATALANO
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14 Maggio 2025
10,0
Prima volta in questo ristorante, consigliato da amici. Abbiamo deciso di pranzare qui il primo di maggio.
Location favolosa, locale immerso nel verde, interno rustico e tavolini ben distanziati.
Servizio rapido e attento. Vino della casa, lambrusco e pignoletto, bello fresco e profumato.
Abbiamo ordinato un antipasto con crescentine (da VOLARE, assolutamente le migliori mai assaggiate, gnocco non unto, dorato, sottile e bello croccante), formaggi misti e salumi.
Menzione speciale per i salumi, davvero di qualità, il prosciutto crudo era saporito e finalmente tagliato sottile. Formaggi misti ottimi, di prima scelta, non i soliti banali formaggi.
Presentazione dei piatti curata.
A seguire abbiamo ordinato una cotoletta alla bolognese, petroniana. Cotoletta con prosciutto crudo, crema di parmigiano e scaglie di tartufo. Piatto STELLARE, abbondante, saporito, cotoletta croccante e il profumo di tartufo inebriante.
Porzioni super abbondanti, personale gentile e sorridente, prezzi contenuti.
Super consigliato! Noi torneremo sicuramente!
Dori1991
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03 Maggio 2025
10,0
Mi è arrivata voce che il Borgo della Sverginesca ha cambiato proprietario, nuovo personale e nuovo cuoco. Quindi perché non provare?
Menù tradizionale, tante proposte classiche, tra primi e secondi c’è davvero tanta scelta.
Si passa da piatti classici come le tagliere al ragù, i tortellini in crema di parmigiano, le lasagne, i balanzoni, a piatti innovativi ed insoliti come le tagliatelle alla pernice e tartufo, la petroniana con tartufo.
Appena entrata nel locale ho sentito subito un ottimo profumo di tartufo, così ho deciso di provare proprio le tagliatelle pernice e tartufo (non avevo mai assaggiato la pernice).
Piatto abbondante, tagliatelle fatte a mano, rugose al punto giusto, adatte a raccogliere tutto il sugo, cottura al dente, perfetta.
Pernice favolosa, morbida e saporita, grattata di tartufo generosa. Davvero un ottimo piatto.
Lambrusco della casa fresco e “beverino”.
Prezzo contenuto, qualità alta!
Complimenti al proprietario ed alla cuoca!
Simona C
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03 Maggio 2025
10,0
Everything is excellent...must try
Maurizio Costa
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23 Aprile 2025
10,0
Returned today after new management. Excellent food and very kind staff..... top quality and price!! Cozy place... I recommend it!!
Patrizia Gallerani
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13 Aprile 2025
8,0
Celebrated the nephew's 18th, quality food, tagliatelle with porcini mushrooms (real porcini mushrooms), tortelloni old modena (a delicacy), fabulous barbecue, impeccable service, very honest price, well deserved 5 stars.
Francesco Paolo De Sario
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06 Aprile 2025
10,0
Dinner with friends...to be repeated
Valter Preti
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04 Aprile 2025
10,0
Sunday lunch, I must say that the portions are certainly generous so I recommend sharing them at least for the starters. My appetizer was a selection of really good Parmigiano Reggiano of different ages accompanied by spherical balsamic vinegar and raw ham. I repeat, very good but I would recommend a little less quantity and adding a couple of tigelle or breadsticks or similar to accompany it. Then I had the tortellini, well made, right shape and also cooked, slightly too tasty for my tastes but still good. In conclusion, very good sweet salami. Price in line with the products offered. They just opened so there is a lot of room for improvement. Still worth a try.
tania veratelli
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28 Marzo 2025
8,0