Maximum availability and professionalism! Excellent quality of raw materials... Well done guys!
Ilaria Pisani
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25 Gennaio 2025
10,0
One of the best pizzas I have tasted, friendly staff always attentive to customer needs, they convey passion in everything they do. Highly recommended
Martina Fanelli
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22 Gennaio 2025
10,0
Excellent pizza..... very nice and welcoming owner, comfortable place, we often serve him there, excellent😍😍😍😍😍
Andrea Del torto
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02 Gennaio 2025
10,0
One of my favorite pizzerias. Definitely for a gem that is only eaten here: cecina with 'nduja. The pizza, then, is really good: light, straightforward, and generously seasoned. There are also focaccias, which are no exception. It's also a place for large tables, so sometimes it can be a little noisy, but for me it's always worth it. We are in a small town, so... No pretensions!
Federico Vittori
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30 Dicembre 2024
10,0
When it comes to the best pizza in Tuscany, Francesco and Santo stand out for their guarantee of the quality of the raw materials and for their attention to sophisticated combinations. In addition to the high professionalism and courtesy of the staff, the place is impeccably clean and the prices are truly competitive. I invite you to try it!
danilo fiorani
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18 Novembre 2024
10,0
Locale molto carino, ben curato, personale cordiale, abbiamo preso una antipastone di affettati e crostini nella norma, un controfiletto che nonostante avessi chiesto ben cotta la carne era morbidissima, un filetto al sangue ben fatto. Bravi! bella scoperta!
FoodLover❤️
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31 Ottobre 2024
10,0
The ultimate in pizza! Polite and kind staff willing to please the customer by varying the ingredients, pizzas of 10 and praise, to those who go I recommend the "ponte d'oro" pizza it is amazing, a restaurant pizza!
Cecilia Colombini
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20 Ottobre 2024
10,0
Lovely restaurant with great gluten free options
Lizzy Edmondson
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15 Ottobre 2024
10,0
Il giudizio è abbastanza positivo, solo il fatto che da menu i piatti arrivano leggermente modificati: le nuvole di radicchio le aspettavo su base di stracchino invece c'era un Philadelphia che a me piace poco... Lo stesso è successo con i paccheri al basilico che sono arrivati pieni di pesto simil genovese. La. Descrizione "al. Basilico" è piuttosto vaga, può essere un trito di una ventina di foglie fresche , può essere l'impasto dei paccheri lavorato con del basilico essiccato... Oppure olio al basilico. Meglio specificare in menu che è pesto così, chi non lo ama, evita
Il personale è gentile
Location curata e piacevole
Consigliato per piccoli eventi
Annapaola A
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14 Ottobre 2024
6,0
Very tasty pizzas, we ordered Contadina, the one with arugula, and Speak e provola. They both tasted very good, there was a lot of toppings on them. Preparation was also quick, but they were the only ones on site. At the beginning the restaurant looked pretty deserted 🙈 but it was still a good decision to eat there. Price performance is top! Only recommended.
Tim Garske
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12 Ottobre 2024
10,0