lovely restaurant with a cute interior and an even cuter terrace. the food was excellent, however one of the staff members seemed perpetually pissed off and somehow got upset over me ordering bread with my charcuterie board (?)
Mina Guivala
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29 Giugno 2025
8,0
We came here based on a recommendation and we’re so happy we did!
We started with a basket of handmade bread from the restaurant — it was excellent and came with a nice variety.
My wife ordered the spaghetti with three raw tomato sauce and basil — it was amazing. The blend of flavors was fresh and perfectly balanced.
I had the Raviolini Ripieni di Stracciatella di Bufala e Crema al Tartufo Bianco. I’m not exaggerating when I say it was either the best or one of the best ravioli I’ve ever had. The lingering taste of the truffle after each bite was superb.
They also brought us a small portion of soup on the house, which was a lovely gesture. It was a hot day in Rome, but the soup wasn’t overly warm — just right.
The restaurant is located in a very charming area — I recommend walking along the street just outside.
If I return to Rome, I’ll definitely be coming back to try other dishes!.
Tomás Mariano Arditi
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23 Giugno 2025
10,0
A unique, refined and welcoming place.
Excellent service and food
Attilia Giosi
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23 Giugno 2025
10,0
Really nice and tasty in a wonderful patio and atmosphere
Javier Ortiz
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22 Giugno 2025
10,0
A stunning place where a romantic location, fine food and impeccable service can create the PERFECT evening.
S A (Recensore top)
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21 Giugno 2025
10,0
We have dinner in this restaurant located behind Piazza del Popolo.
The place is very large inside and has an internal courtyard to eat outside but since it is February we preferred to avoid it.
The staff is very kind, helpful and professional, answering every question about the menu and bringing us a small gift from the kitchen after having ordered.
The menu is very varied but it is the Wellington fillet that stands out above all the other dishes.
As an appetizer instead I preferred to choose a Brie in a brioche crust stuffed with roasted ham.
The main course, as written before, is a Veal Fillet "Wellington" (with white truffle stuffing) which is really good.
To finish the dinner a delicious tiramisu.
The bill at the end is above average but the location and the various dishes tried give an excellent motivation.
Recommended especially for the fillet!
Andrea Berilli
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16 Giugno 2025
10,0
Fantastic food, atmosphere inside with excellent service!
Παύλος Κατάφτος
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16 Giugno 2025
10,0
Burst of flavor in every bite. Excellent cocktail and wine selection. The welcome soup was a nice touch. Friendly staff…Highly recommend.
Heather Le Biller
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15 Giugno 2025
10,0
Cosa fondamentale: si mangia benissimo. Poi: il locale è molto bello, ha un accogliente cortile interno se si vuole mangiare all'aperto. Il personale è professionale, attento, cordiale. Il menù guarda alle tradizioni e alla stagione (noi siamo stati lì ad aprile, erano proposti tra le altre cose agnello e carciofi) ma non solo; i prodotti sono di alta qualità, cucinati benissimo. Non è un ristorante economico, ma il costo non è molto diverso da altri locali dello stesso livello. Considerati i pregi descritti sopra, e data la zona, è un locale che consiglio vivamente. Ha superato le mie aspettative, e mi piacerebbe tornarci
MaximusP2013
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01 Maggio 2025
10,0
Babette è uno dei miei ristoranti preferiti a Roma.
Diciamo che ogni 2/3 mesi sento il bisogno di tornarci.
Il luogo è incantevole, ha uno stile particolarissimo ed accoglie ogni volta un'esposizione di quadri sempre diversa (a S. Valentino espone tutti quadri con i cuori).
La cucina è di influenza francese con squagli creme e condimenti spesso a base di formaggi.
Consiglio il risotto al salto che in ogni menù di stagione viene proposto con ingredienti differenti.
Consiglio anche la torta babette, la cui ricetta è un segreto ed è un qualcosa di unico.
Personale gentile e accogliente.
E poi... si trova a via Margutta, ed ho detto tutto.
Lucy_Candy
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28 Aprile 2025
10,0