I came with my father and we had the shrimp gnocchi, linguine with clams, and sea bream. The food, the service and the restaurant itself was spectacular. I will be back the next time I visit Trieste
Will Curtin
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14 Agosto 2025
10,0
Best calamari we ever had in our lives. Lovely little restaurant run by a couple. The menu was explained to us in English. We found the prices great for the quality of food. Would highly recommend!!!
Kelsey Cullen
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13 Agosto 2025
10,0
A very welcoming seafood restaurant with just a few tables in the center of Trieste. Family-run. The freshest fish and excellent wine accompanied us throughout the evening. Highly recommended.
ELENA LEONI
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10 Agosto 2025
10,0
We were passing through Trieste and this place was a fantastic surprise.
Excellent quality and quantity, very helpful and friendly staff, attentive in explaining the menu based on the catch of the day and homemade products (including grappa!)
Fantastic!!!
Gabriele Viglianco
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06 Agosto 2025
10,0
A very friendly chef who also spoke good German. The small dining room is very charmingly decorated, with references to Trieste's Austrian history. The food was very good, as was the overall impression of the restaurant. I would go back and highly recommend it.
Armin
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16 Luglio 2025
10,0
Welcoming place, attentive and fast service. The house wine, a Friulian Tocai, is delicious. Generous portions. We especially recommend the mussels and mixed fried fish.
Anna Maria Biffi
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08 Luglio 2025
10,0
Excellent food, top-notch service, and the added bonus of a touch of history!
All accompanied by a Tocai and a grappa we'll never forget...
Claudia Caborni
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08 Luglio 2025
10,0
A wonderful discovery: a beautiful, very well-kept environment, excellent food, very well cooked, delicious homemade pasta, and the owner Eric, who also serves at the tables, a historical narrator of a Trieste that was, friendly and kind. Excellent quality/price ratio! Highly recommended, very fast service.
Beatrice Marano’
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26 Giugno 2025
10,0
Desidero andare al Porton da tempo perché vari amici vi sono stati e me ne hanno parlato benissimo,stasera ci sono riuscita e devo dire FINALMENTE!Amo queste realtà caserecce,che sfidano il tempo e le mode di tutti quei piatti con mille ghirigori e nomi blasonati che poi ti deludono,qui invece troverete accoglienza e qualità e prodotti genuini,il proprietario ci mette una grande passione nello spiegare i piatti e’ un piacere ascoltarlo,abbiamo mangiato benissimo non sapevamo cosa scegliere vedendo i tavoli vicini ci ispirava tutto!Gratinato ottimo è una grigliata super,vino della casa e offerto un fine pasto della zona!Eletto tra i miei ristoranti preferiti
Eccomi qui
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25 Aprile 2025
10,0
Posto davvero raccolto ed intimo, mi piace molto come è arredato. Menu semplice con cucina di pesce ben realizzata e buone materie prime. Ottimo il carpaccio di tonno, condito molto bene senza strane esagerazioni. Buonissimi anche i calamari ai ferri e gli gnocchi con gli scampi.
Menzione speciale per il vino della casa, uvaggio di tocaj e traminer profumato e piacevole , una rarità un vino sfuso buono!
Prezzi in linea con quanto mangiato. Quando ripasseremo per Trieste torneremo.
Ragazzi gentilissimi e simpatici. Bravi!
Tom1980
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04 Aprile 2025
10,0