The lobster pasta dish returns to the old taste of Milan, using fresh food to get the umami flavor of the lobster, and the overall average dish is delicious.
Congratulations for your great application in preparing and serving with great professionalism, an excellent starter and more! See you soon! 👄
Paola Gouber
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05 Aprile 2025
10,0
One of the best restaurants in Milan
Giorgio Orioli
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22 Marzo 2025
10,0
Without infamy and without praise for the courses and the quality of the fish tasted, I expect a little above the expectations compared to what I ate, as regards the excellent service, always present and very pleasant. The external location is beautiful and the interiors are well-kept.
Antonello Polizzi
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16 Marzo 2025
6,0
Very high level. Excellent dishes. Excellent service.
Remo
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12 Marzo 2025
10,0
After about 30 years I return to this restaurant that I frequented in the 90s...
The quality is the same, good food, eat... fresh and traditional fish without sauces that mask the flavour.
The location is a bit "vintage" but adequate for the place, it wouldn't have its own flavor...
Perhaps the tables are a little small.
I will definitely come back
Alexa
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11 Marzo 2025
10,0
A culinary experience to absolutely repeat! Raw space 😋😋😋
Katia Ferrante
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09 Marzo 2025
10,0
I frequented this place with my parents in the 70s when it was one of the very few fish restaurants in Milan, then I wanted to return after many years and discovered that it is still managed by the same owner as it was then. Of course, over the years the place has changed a little, but the quality of the fish and the care taken in cooking it is still the high level it was then.
A nice place with a warm atmosphere that offers fairly "classic" fish dishes in line with the style of the place, but made with care and prepared with top quality products.
We really appreciated the starters, the raw dish seasoned with a citrus sauce was really excellent and the prawn cocktail was a leap into the past.
The captain's risotto was also good, while the seafood one didn't impress us.
We concluded at dinner with some excellent desserts: the inevitable tiramisu (here offered enclosed in a chocolate wafer) and a pear and chocolate cake.
The wine list is very extensive and includes numerous Italian and foreign labels. Furthermore, for those who are satisfied with a glass, you can choose from a dozen proposals including bubbles, white wines and some reds.
Very attentive and professional service, the waiters who took turns at our table were extremely attentive and courteous.
A classy venue suitable both for celebrating special occasions and for dinners for couples, with excellent cuisine and prices appropriate to the class of the venue and the quality of the fish served.
Garbino 75
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04 Marzo 2025
10,0
Al Porto si ritorna sempre volentieri. Quando si vuole mangiare pesce è il locale che non tradisce mai: materia prima freschissima, servizio impeccabile con personale di sala cordiale ma mai invadente, preparato e “navigato” del mestiere: altrettanto dicasi dei titolari e una menzione particolare alla cucina da dove “nasce tutto”.
Solo con una brigata e uno Chef che sono in sintonia si riescono a rispettare i tempi di servizio e dai piatti che giungono al tavolo traspare l’amore e la passione che ci mettono.
La scelta è molto vasta e dipende da quello che offre il mercato ittico della giornata: la parola d’ordine in cucina è “freschezza” data da una materia prima di ottima qualità.
Non mi voglio dilungare oltre per non sembrare di scrivere una “sviolinata” nei confronti del locale ma, credetemi, qualunque piatto vale la pena di essere provato.
Quindi, il mio consiglio spassionato, è quello di provare la cucina di Al Porto: sicuramente non rimarrete delusi.
Alla prossima e ancora complimenti a tutti.
Pacuffo
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31 Dicembre 2024
10,0
Rimane sempre uno dei migliori ristoranti di pesce milanesi nonostante non riesca a non contornarsi di clientela esclusivamente âgée che rendono ancor più datato l’ambiente tradizionale che lo circonda.
Ultimamente hanno una fretta incredibile nel volerti portare le portate una dietro l’altra, come se volessero liberare il tavolo quanto prima.
Una nota importante: sempre bella la cucina a vista con il suo pass ma il cuoco deve indossare i guanti nel guarnire i piatti.
Vedere gli spiedi e le seppie sistemate nei piatti passando da una mano all’altra non rende certo esclusivo il ristorante.
Attenzione ragazzi, attenzione…
M@rco!
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24 Novembre 2024
6,0