Excellent service, friendly, affable and impeccable staff. Perfect food from the appetizer to the fruit and dessert, very special dishes from a great Chef. Chef extremely helpful and attentive to various needs.
We were all happily satisfied and also surprised by such professionalism. Congratulations to all.
Anna Maria Positano
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25 Febbraio 2025
10,0
It's been years since I ate so well in a restaurant. Raw materials, technique and heart! a true sensory experience
Aldo Besso
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19 Febbraio 2025
10,0
Very good food. Fast and quality service
Luis Massafra
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15 Febbraio 2025
10,0
Excellent genuine food with natural and fresh ingredients prepared with lots of taste.
giuseppe perulli
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10 Febbraio 2025
8,0
We went to Bel Paese for the first time by chance and were really happy with the quality of the products and the excellent Neapolitan-style pizza. So we wanted to try the same experience again and we were also really happy with the quality of the starters offered to us by the chef. What can I say, it is an informal place with quality and courtesy that will leave you satisfied. We will return to taste the other specialties of the cuisine.
Daniele Seripierri
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09 Febbraio 2025
10,0
Very good food, attentive staff, reasonable prices
Egidijus Zaikauskas
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09 Febbraio 2025
10,0
5 star service. Everyone puts so much effort into their work. The food is good and of quality. You can choose different tasting plans where you can taste a bit of everything. The price is reasonable for a seafood restaurant. Location is welcoming, plates and glasses are very beautiful.
Externally (from the street), however, it doesn't look like a restaurant, so don't get your ideas confused.
Alessandro Pace
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02 Febbraio 2025
10,0
Locale Spazioso, pulto e raffinato con ottimo servizio al tavolo. Ho pranzato domenica scorsa e posso dire che ho sentito la freschezza e bontà degli ingredienti a base di pesce negli antipasti. Anche se troppo elaborati con quel sapore agrodolce stile nordico, che a mio avviso non fa parte della cucina italiana del pesce. Ho preso 2 primi chiamati melanina che consistevano nel proporre lo spaghetto fatto in casa con il nero di seppia (con seppioline e simili) e una burratina di contorno del piatto. Si sentiva la pasta ben cucinata e fresca, ma non mi è assolutamente piaciuto ed ho lasciato metà piatto. Ho sbagliato a chiedere quel piatto perchè altro sicuramente l'avrei gradito. Abbiamo ordinato il sorbetto di agrumi che conferma la professionalità del ristorante. Posso dire di aver fatto una buona esperienza e che ci tornerei ordinando altri primi tranne quello suddetto.
Michele F
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27 Gennaio 2025
8,0
Refined, clean and spacious environment with excellent table service. I had 2 fairly good fish-based starters with fresh and well-cooked ingredients. Among these I chose the Nonna, i.e. the cod with broad bean cream at the base which in my opinion was not present enough. Instead the First Course 2 malanina, i.e. homemade spaghetti with squid ink with burratina. Frankly, I absolutely didn't like the sweet and sour combination and left half the plate. I have to admit that the pasta was al dente but good, and I definitely should have gotten more to be satisfied.
Michele Filograsso
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27 Gennaio 2025
8,0
È con piacere che recensisco Al bel paese dopo esserci stata per la 3 volta . Un pranzo con amici che hanno molto apprezzato . Antipasti di crudo freschissimi , tagliatella bella croccante , tartare di tonno e violetta, gravlax di salmone, mazzancolle e dulcis in fundo dei ricci che non avevo mai visto così pieni .A seguire primi con nero di seppia e spaghetti senza glutine alla polpa di riccio. A questo proposito vorrei segnalare ai celiaci come me la totale fiducia che ripongo nello chef che, ogni tanto viene ai tavoli per sincerarsi che tutto vada bene . Basta segnalare l intolleranza all atto della prenotazione . Eravamo pieni quindi siamo andati direttamente sui dessert anch' essi ottimi e preparati da loro. Buonissimo il bacio senza glutine così cole i cannoli o il semifreddo con banana , vaniglia e cioccolato. Servizio molto attento e professionali i camerieri. Conto in perfetta linea con la qualità dei piatti. Torneremo senz' altro .
pepette59100
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26 Gennaio 2025
10,0