Beautiful place, excellent food and top service. We'll be back as soon as possible!
Michele Codognesi
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02 Marzo 2024
10,0
What can I say, everything is fantastic from the service to the food, the whole team is top notch
Cinzia Naldo
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25 Febbraio 2024
10,0
Medium-high expectations for a restaurant that turned out to be really good and therefore exceeded the latter.
Lasagnetta with wild boar ragout is excellent, as is the Milanese cutlet. For dessert, one of the best tiramisú I've ever eaten.
The good food is also complemented by the very intimate and original environment, as well as the informal and attentive service.
It doesn't have a Michelin star but it deserves it all.
Luca Niccoli
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18 Febbraio 2024
8,0
fantastic experience: carefully designed environment, excellent service, quality food at restaurant level. After a welcome we tasted many appetizers from Fassona tartare to brioche bread with lard and fish. An excellent risotto to finish with a chocolate cake with a sweet pre or dessert. The bill is adequate for the quality
Maurizio Lettieri
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31 Gennaio 2024
10,0
Anni dopo Passalacqua con il suo eccelso Pane e Acqua e con una nuova veste cromatica sui toni del verde, finalmente si torna a pranzare con grande gusto in questo ristorantino/bistro in odore di stella. Il servizio è praticamente perfetto, la cucina con alcuni picchi di grande stile. La cantina è abbastanza variegata con qualche notevole etichetta e la giovane sommelier è molto preparata. Le lenticchie al coccio, mazzancolle del mar Mediterraneo e castagne croccanti sono ottime, come del resto la zuppa etrusca con farro, verdure dell’orto e legumi al finocchietto selvatico, omaggio a Nadia. I bottoni di pasta fresca farciti di fegato alla veneziana, cipolla caramellata e riduzione all’aceto di mele sono letteralmente fantascientifici e meritano una menzione speciale. La trippa non supera l'esame nonostante la bella presentazione in crosta che rende questo piatto più bello da vedere che altro. In sostanza però si mangia molto bene.
Stefano C
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30 Dicembre 2023
8,0
If you can book and find a seat it's really worth it. Excellent selection of wines and dishes of the highest quality. Elegant and informal environment furnished with the unmistakable class of Rossana Orlandi.
Marco Calcedonio Vaccari
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27 Dicembre 2023
10,0
Everything perfect: aperitif and the two dishes chosen, excellent wine. Only flaw: very unrelated starter, lentils, prawns and chestnuts.
Well done and worth trying again.
Piergiacomo Perini
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26 Dicembre 2023
10,0
The second restaurant of Michelin 2* group, with a very talented woman chef. Very knowledgeble somalier and manager Beatrice is a great person. Great food, cousy placr
Hakan Yavuz
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17 Dicembre 2023
10,0
Initially I unsure about my choice, the bistro's Alice in Wonderland decor raised some questions. However, any skepticism quickly faded as the culinary experience unfolded. The staff were helpful & kind , The food was no joke either , it surpassed my expectations, every element was spot on
Sultan Al Banna
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16 Dicembre 2023
10,0
E' buono il cibo servito in questo locale? sì parecchio. Il servizio è all'altezza? sì, bialnciato tra gentilezza, competenza e discrezione.
Il conto? non è regalato. Ma l'ambiente, i vini, la qualità del cibo e il tipo di servizio lo giustificano. Ci sono già tornata e ci tornerò. Grazie!
Cedro1972
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20 Novembre 2023
10,0