Posto della tradizione domenicale fuori porta con amici del posto con aria fresca sopraffina. Tutto buono, tutto squisito e ben amalgamato. Sicuramente consigliato, senza nessuna riserva. Ambiente caldo e curato. Buoni e vari gli antipasti, non tantissimi ma un buon inizio, buoni i primi con i classici sapori murgiani con carni, funghi e tartufi. Buoni i tagli di carne, non particolari, anzi abbastanza ordinari, comunque ben cotti e preparati, con qualche buona spinta di sapori rustici, pollo arrosto, salsiccia e braciola bianca di capocollo. Nella norma dolci e frutta. Piero è un ottimo proprietario e interlocutore. Buon rapporto qualità presso. Consigliato
deluxxx
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10 Marzo 2024
8,0
Sunday lunch.
Starter about ten courses, 2 first courses (aubergine lasagna and fresh cavatelli with sausage, mushrooms and a bed of turnip tops), 1 second course (central courses of sausage, bombette, capocollo), fruit and dessert. Unlimited drinks. Cost 35 euros per person.
Upon request it is possible to receive an encore on any course. The owner and the staff are very helpful. Farmhouse where advertising is the dish. Everything excellent and cooked with passion. Go and meet Mr. Pierino and the delicacies cooked by his mother. ADVISED
Michele D.
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07 Dicembre 2023
10,0
Quiet place in the hills of Cassano Murge. Owner and collaborators very kind and ready for every customer request. Excellent quality/price ratio. Starters, two first courses, grilled meat, fruit and dessert, including drinks and coffee.
Everything within km. 0
Truly a place to try and return.
Sabino Martinelli
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03 Dicembre 2023
10,0
Ottimo agriturismo. Cucina tipica di qualità. Il personale e il proprietario simpatici e accoglienti. Ci ritorniamo sempre volentieri
Giovanni Cuccovillo
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22 Ottobre 2023
10,0
Siamo stati benissimo gentilezza prezzo qualità tutto perfetto la prima volta che vado e ritornerò con molto piacere
Lindita Sulati
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01 Ottobre 2023
10,0
We were the only non Italian tourists here and were made to feel very welcome amongst the other family groups and couples. The courses highlighted typical Puglian dishes, a generous antipasto selection, 2 pasta dishes, then meats and dessert, small cakes and fruit followed by grappa/limoncello, and coffee. We drank a carafe of flavoursome red wine. The course were well spaced out, the staff delightful and helpful, the owner very hospitable. Grazie Mille!
Katherine H
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24 Settembre 2023
10,0