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I migliori ristoranti di cucina pescenella città Altamura della Bari

5 ristoranti in GastroRanking

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8,4
846
Recensioni

Osteria Calvi


Altamura
27/03/2025: Hospitable environment and delightful, professional staff
22/03/2025: Arroganza. Mi chiedo come sia possibile rovinare il lavoro, sicuramente apprezzabile della cucina, con un servizio di sala arrogante e supponente. Che ci sia uno chef capace ed una buona materia prima ( in puglia non è così difficile coniugare le due cose), non autorizza il personale di sala ad avere un atteggiamento arrogante con chi dovrà poi pagare conti di una certa consistenza. Solo a titolo di esempio, ricordo che il responsabile di sala non può battibeccare con il cliente, mediamente avveduto che contesti la correttezza di un piatto. In caso di controversia, al limite, si può interpellare direttamente lo chef, ma la regola assoluta è che il cliente ha sempre ragione, specie sulle contestazioni basilari. Un vero peccato. Questo il limite di chi pensa di essere arrivato e di poter prescindere ormai dal giudizio dei clienti.

7,2
198
Recensioni

Ristorante del Corso


Altamura
26/03/2025: I just had dinner here and I was alone on a business trip. The first thing I noticed was the owner's antipathy, who, when welcoming me, treated me with a condescending air, perhaps because I was alone, I don't know. Antipathy that he confirmed at the cashier, without a smile or an "I'm sorry", even though I had expressed my disappointment to the waiter a few minutes before. Just an expression of condescension without even looking at me. Very different from the table next to me who was eating seafood. The waiter, on the other hand, was kind and friendly. I ordered a rare tagliata with a side of grilled vegetables and I simply received a slice of meat cut into slices. Tough, medium-rare and full of nerves, which I almost finished just because I was hungry because I wanted to go to sleep and not wait for them to replace it with something else. To make a tagliata, which also costs 25 euros, you can't just buy any slice of meat, you should get the sirloin. Tagliata does not mean "I don't feel like cutting my own meat, cut it for me" but rather a certain type of meat is preferred which is definitely not this one. Last but not least, my receipt included a glass of wine that I initially didn't want and that the waiter wanted to offer me. But this is an irrelevant detail compared to the rest. Not to be repeated
22/02/2025: Nice surprise in the heart of Murgia: fresh and artfully prepared fish in an elegant location but with a context that is not excessively formal. Definitely coming back to try other delights. From the appetizer to the dessert, it is truly a journey full of satisfaction. It deserves more prestige, not more customers because there are already plenty of those. There is no shortage of courtesy and availability in the room. Well done.

6,1
1052
Recensioni



Nessuna

Il Branzino


Altamura
06/01/2024: Scandalosi! Ha piovuto sul tavolo e non si sono affatto scomposti, anzi abbiamo pagato un riso in bianco (per una persona tra noi che non stava benissimo) 8 euro. Un piatto in cui era stato richiesto un ingrediente in meno è stato invece fatto senza eliminare l'ingrediente come se non fosse stato chiesto nulla e alla fine senza fare un minimo di sconto per i disagi avuto hanno pensato bene di aggiungere un euro al conto finale per una mela verde. Depennato!!!

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