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I migliori ristoranti di cucina pescenella città Nerviano della Milano

2 ristoranti in GastroRanking

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8,0
2329
Recensioni

Ristorante La Guardia


Nerviano
10/03/2025: Please read I came with mickey and some of my friends and it was really nice: The place on the outside looks very nice and embellished, in fact on the inside it is very nice, above all I like the wood used for the construction, there are many plants that make the place better and at my table you could also see the outside thanks to a window, however there is a small detail that I didn't like about the room any less, that is the wall near the lobsters which there are only 2 plants on and makes it a little bare, I advise you to put up a painting if you want. I also visited the very beautiful and well-appointed bathroom (I would say almost perfect) and I also visited the kitchen (it's a normal kitchen but ok) The table is very nice and warm if it reaches your legs and I liked the choice of a glass for coke and one for water and I really liked the choice of putting a knife for the meat (that was the most beautiful knife I have ever seen). Starting from the bread, there are people who said that you didn't give them the bread when it was finished but they gave it to us 5 times so excellent service. For a starter I took the octopus with potatoes and it was very tasty even if the potatoes were a little too hot I thought it was perfect rating: 9.5 First I took the gnocchi with crab meat, the gnocchi were very soft and good but I expected more on the crab meat but it was still very good, rating: 9 For the second course I took the beef fillet and it was almost perfect but it had a strange aftertaste, instead I tasted the sliced ​​beef rib taken from a friend of mine and it was very good and I recommend it (to anyone reading this) fillet rating: 8.5 Cut rating: 9.5 For dessert I had tiramisu and it wasn't the best I've ever eaten, the cream was good but the coffee (or liqueur, I don't know what was in it) was a bit too much and left a bit of a bad aftertaste but instead I tasted my friend's ice cream and it was one of the best I've ever eaten. Tiramisu rating: 8 Ice cream rating: 9 I recommend it to everyone even though the cost is a bit high.
10/03/2025: Cozy environment. The staff are very friendly and when we ran out of bread they came straight away and asked if we wanted more. Very tasty starter. The first one was very good and also a little expensive.

7,5
888
Recensioni

Antica Locanda del Villoresi


Nerviano
17/12/2024: Siamo stati in questo ristorante su consiglio di un conoscente e siamo rimasti veramente soddisfatti. L'occasione è stata la festa di laurea di nostra figlia ed è stato tutto eccezionale. Ad accoglierci abbiamo trovato Annalisa che ha saputo rendere tutto speciale a partire dalla location curata in ogni minimo dettaglio, al pranzo molto raffinato con materie prime di prima qualità, alla torta personalizzata come da nostra richiesta. Ringrazio infinitamente tutti e lo consiglio vivamente.
16/12/2024: Abbiamo scelto la Locanda per il pranzo di laurea di mio figlio, con un menù di pesce. Oltre alla tavola apparecchiata per l'occasione, abbiamo chiesto anche un tavolo allestito per le bomboniere. Il personale è molto professionale e gentile, e il cibo di ottima qualità. I piatti sono cucinati in maniera egregia e presentati con un tocco di classe. Il fritto misto, cavallo di battaglia del ristorante, non delude mai. Ma anche la piovra nell'antipasto è stata particolarmente apprezzata, come i paccheri all'astice e il risotto al sapore di mare. La torta, una millefoglie alla fragola, leggera e fresca, è stata la giusta conclusione di un ottimo pranzo. Il locale è molto accogliente, in questo periodo addobbato il maniera elegante per le festività natalizie. Una menzione particolare va ad Annalisa, la quale ti accoglie con grazia e sempre con un sorriso. Ama raccontare la preparazione dei piatti, il tipo di cottura e varie curiosità che girano intorno alla sua cucina. Dalle sue parole si intuisce l'amore che ha per il suo lavoro. L'attenzione ai dettagli, è il punto di forza di questa esperienza, che senza dubbio replicheremo. Morena e Roberto

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