Best 100 CHEF 2018 Best 100 CHEF 2017

I migliori ristoranti di cucina mediterraneanella città Portici della Napoli

7 ristoranti in GastroRanking

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7,6
300
Recensioni

Pizzeria Salvo


Portici
08/10/2025: Pizza was ok but nothing special.
02/10/2025: If you're celiac and looking for truly delicious pizza, Salvo's in San Giorgio a Cremano is the place to be. Here, you'll find professionalism, kindness, and a warm welcome that makes you feel right at home. The gluten-free pizza is not only delicious, but it's also available at no extra cost, unlike other pizzerias that often offer less appetizing and more expensive options. At Salvo's, you can enjoy excellent pizza and a truly enjoyable experience.

7,3
136
Recensioni

O' Cuopp


Portici
02/11/2025: I go around a lot, but I've never encountered a grim-faced owner who takes your order and seems to be doing you a favor, except here. As for the food, you can't call a roll with a 3-centimeter opening a cuoppo and charge 7 euros for 4 shrimp and 4 rings. Never happened to me. 28 euros total (4 "cuoppi") for 200 grams of fried food. Never again, and I wouldn't recommend it to anyone.
17/10/2025: A fantastic restaurant, real food and a lovely owner, a spectacular recommendation.

5,8
107
Recensioni

Trattoria Zi Lelena


Portici
01/09/2025: Discovered by chance, nothing to complain about, all home-made, from the limits to the owner's staff included, I'm the Milanese of Sunday 31st or 8th 25th
13/08/2025: I've eaten better elsewhere, but I can't complain. The food could have been better, but it could have been improved.



Nessuna

Peppe & Ferdi


Portici
04/05/2025: Ritornare in questo localino piccolo e accogliente è sempre un piacere per me e per la mia famiglia. Ogni volta troviamo piatti nuovi e molto diversi tra loro, una scelta sempre nuova di antipasti, primi, secondi e persino dolci fatti dallo chef Nunzio Riviello. Dal primo all'ultimo morso è un crescendo di sapori superlativi che deliziano anche i palati più esigenti abituati a girare per l'Italia e per il mondo. Come in ogni cosa naturalmente esiste sempre la pecora nera che per invidia , gelosia o altro tende a smentire la realtà inventando bugie di sana pianta. Da Giuseppe al Granatello resta sempre una garanzia.
04/05/2025: Location semplice e accogliente, sembra di essere a casa, primi piatti particolari e gustosi, antipasti, e tanta cordialità.


Nessuna


Nessuna

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