I migliori ristoranti di cucina altre cucine d'europa in Piacenza
9 ristoranti in GastroRanking
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8,4
1462 Recensioni |
Locanda dei Cacciatori
Ponte dell'olio
17/03/2024: Courtesy and availability accompany the sublime appetizers and extraordinary first courses (anolini, tortelli, panzerotti, pisarëi and fasö, swallow's nests) which, due to their quality and quantity, often prevent you from reaching the boiled meats and roasts. The homemade desserts and the home-produced wines (still reds and ortrugo) are good. A place of the heart.
17/03/2024: nulla da aggiungere, una certezza nascosta nei colli piacentini.
Nonostante fossimo arrivati tardi, siamo stati serviti in modo eccellente.
7,4
1094 Recensioni |
Guinness Planet
Castel san giovanni
23/03/2024: great place, highly recommended.
the rooms are always clean and welcoming, complete meals, cheap, delicious and plentiful. super fast and kind.
ample parking also for trucks!
I will definitely go back
21/03/2024: So, I feel good here because there are large and clean showers, you eat well and you spend the right amount. The only BIG flaw is the owner, he should put aside a bit of arrogance and frustration, or even disappear from behind the counter and the image would certainly change with some waitress who perhaps welcomes you with a smile.
7,3
233 Recensioni |
Pisarei E Fa Blues
Piacenza
07/04/2024: Very nice manager. Bar with a few typical quality dishes. The Pisarei and also the Tortelli are excellent. The cured meats are also excellent. Pleasant to sit outside a stone's throw from the square.
09/01/2024: Stopped yesterday by chance, the owner Gianluca was very kind, the pappardelle with ragù was excellent, the atmosphere was very warm and you felt at ease, congratulations
Nessuna |
Pie De Monti
Morfasso
22/01/2024: Conosciamo bene il locale perché siamo stati altre volte .
Tutti i piatti a base cinghiale sono ottimi compreso i tortelli verdi.
Il resto insomma non mi è piaciuto un granché
06/11/2023: Consiglio di prenotare, il posto è rinomato per la cucina casalinga e il cinghiale.
Mi son tornate al palato delle portate fatte come si facevano ai tempi dei miei nonni, a me son piaciute molto. Ho mangiato il cinghiale nelle tagliatelle, nelle lasagne e nel tegame di terracotta, il lesso misto con una gallina fantastica e assaggiato le patate e la polenta il tutto con vino gutturnio frizzante di Castell'Arquato, altri amici hanno mangiato il dolce, si consiglio la torta morbida di amaretti.
Possono contenere anche un paio di centinaia di coperti, peccato non ci si possa arrivare in autobus , strada molto stretta e ripida. Il prezzo è una piacevole sorpresa.
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