Ottima cucina, molto ricercata come dico nel titolo. L'ambiente e piccolo ma arredato con gusto e molto intimo. Spiegare nel dettaglio le pietanze è un'impresa per me impossibile perché in questo ristorante non ho trovato nessun piatto uguale a qualsiasi altra cosa abbia mai mangiato da altre parti, sia per quanto riguarda il gusto che per la presentazione. Carrellata di antipasti, in realtà entree di benvenuto, di vera creazione gastronomica, molto delicati e gustosi, delle vere e proprie esplosione di sapori. Il resto non ve lo dico perché non renderei abbastanza giustizia ai piatti che ho gustato e vi priverei della sorpresa e delle spiegazioni del gentilissimo e simpaticissimo Maître. L'unica altra cosa che posso dire è che non è un locale economico, la qualità si paga e qui si paga davvero, d'altronde per ciò che offrono mi pare anche giusto.
Andromeda1968
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02 Aprile 2025
We celebrated our wedding, the friendliness, elegance and particularity of the dishes made for a wonderful day and all our guests were delighted with the emotions they felt for each course. Highly recommended thank you.
Emanuele
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22 Febbraio 2025
I just finished a spectacular dinner with my partner at the "home" of chef Lara and her husband Andre. I say home, because despite the very high level of the cuisine, the welcome and the environment are relaxed and elegant at the same time. A very pleasant thing. We chose the seven-course route: challenging but decidedly enjoyable! The satisfaction of tasting the proposed dish was immediately followed by curiosity and the desire to try the next one! There is a refined and refined reference to the chef's homeland, combined with her travels and her passion. There is a lot of technique and refinement, a true journey into flavours, sometimes unexpected, full, strong, enveloping, expertly balanced.
A real gem just a stone's throw from home, I will definitely return and highly recommend it. The prices are decidedly low given the standard.
Very beautiful and particular location, certainly a very respectable business card.
Furnishings so minimal that they seem poor. I understand that this may be the trend towards walls with paintings and furniture, but given the villa, a sideboard, a buffet, a plate rack and some carpets wouldn't be out of place, on the contrary.
Good food. Quality raw materials cooked with refined craftsmanship.
Discrete table service (in the sense of respecting the guest's privacy), perhaps too much though. With what you charge for a quality bottle of wine, there's no way I should be the one to pour it into the glass.
Price not in line with the experience that the chef wants to offer.
Alessandro Tassistro
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23 Dicembre 2024
Sono sempre molto critico sulla ristorazione gallaratese, perché spesso i prezzi non sono giustificati dalla qualità dei piatti. Al Wood, in diverse occasioni, a pranzo, a cena e anche in occasione di una festa privata, ho sempre apprezzato sia il servizio che i piatti, molto curati anche in occasione del menu del pranzo.
Alberto D
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22 Novembre 2024