Very beautiful and particular location, certainly a very respectable business card.
Furnishings so minimal that they seem poor. I understand that this may be the trend towards walls with paintings and furniture, but given the villa, a sideboard, a buffet, a plate rack and some carpets wouldn't be out of place, on the contrary.
Good food. Quality raw materials cooked with refined craftsmanship.
Discrete table service (in the sense of respecting the guest's privacy), perhaps too much though. With what you charge for a quality bottle of wine, there's no way I should be the one to pour it into the glass.
Price not in line with the experience that the chef wants to offer.
Alessandro Tassistro
.
23 Dicembre 2024
6,0
Sono sempre molto critico sulla ristorazione gallaratese, perché spesso i prezzi non sono giustificati dalla qualità dei piatti. Al Wood, in diverse occasioni, a pranzo, a cena e anche in occasione di una festa privata, ho sempre apprezzato sia il servizio che i piatti, molto curati anche in occasione del menu del pranzo.
Alberto D
.
22 Novembre 2024
10,0
Congratulations to Andrea who is a perfect host, polite and professional.
Then there's Lara, who you don't see right away, but who enchants you with her dishes.
Excellent experience, absolutely worth trying. Well done!
serenella frau
.
13 Ottobre 2024
10,0
Pure magic. Restaurant not for everyone, but beautiful things are worth it and value is priceless. A dream to taste at least once in your life!
Alberto Borsani
.
06 Ottobre 2024
10,0
A certainty! Lara is exceptional at creating unique and memorable dishes. Andrea supports the stage with natural ease. Every time it is a unique experience, prices in line with quality and refinement.
Athena Millesi
.
09 Settembre 2024
10,0
Romantic setting, creative, innovative cuisine, experience to try. Courteous and welcoming staff
Marco
.
20 Agosto 2024
10,0
Excellent value for money, friendly staff, innovative dishes with top quality ingredients from Italian excellence,
Well done everyone!
Riccardo Legnani
.
14 Agosto 2024
10,0
Io lo sapevo che al Wood Restaurant di Gallarate mi sarei trovato bene!
Pur non essendoci mai stato, mi è bastato vedere un paio foto online e fare due chiacchiere con Chef Lara Casta, per capire che qui c'è tanta passione nei piatti e nell'accoglienza in sala.
Il suo degustazione è potente, sapori decisi e consistenze ben definite.
Come ad es. gli Aneletti, gallo dei Nebrodi, cardoncello e fondo di agnello o Pasta mista di Gragnano, prosciutto iberico, oxalis, jalapeno e ostrica.
Ma anche l'Animella, garum di tonno, melassa di tabacco, mela verde e wasabina o ancora Ossobuco BBQ, diaframma e piquillo in giardiniera.
Poi c'è Bacchi Andrea che con la sua spontaneità, sa capire il cliente e le sue esigenze scovando etichette che non ti aspetti da una carta vini molto ampia e ricercata.
Un locale che è davvero un gioiellino da scoprire
Bravissimi!
Aspg2
.
08 Agosto 2024
10,0