My first time at a Michelin-starred restaurant wasn't just a dinner: it was an experience I'll cherish forever.
My girlfriend and I experienced something I'd only imagined from afar for years. I come from a simple, humble family, where certain luxuries had never been within our reach. Yet, right here in Cervinia, the place where I grew up as a child amidst ski holidays and family memories, I was able to live out a little dream: sitting at a table in a Michelin-starred mountain restaurant, at 2,000 meters, suspended between the sky and snow-capped peaks.
Every dish was a journey: unique combinations, carefully crafted, flavors that told different stories from Italy to Sweden, all the way to the Orient! The glasses of wine we tasted were rare, carefully crafted discoveries—not the classic, well-known bottles but niche ones—harmonies we'll never forget.
But the most intense moment came when we asked for a photo with Chef Amanda Eriksson. Toward the end of dinner, she appeared before us: incredibly empathetic, her aura filling the room. My fiancée, who has struggled with eating disorders in the past, told her what she felt when she tasted a dish. In that moment, a sincere emotion lit up the Chef's eyes, a rare and powerful human connection. It wasn't just cooking anymore: it was sharing, emotion, healing.
Cervinia has always been my refuge, the place that holds my most precious memories. But this evening, in this restaurant that seems suspended between magic and the peak of the Matterhorn, I added a memory that will never fade.
See you soon, Cervinia.
See you soon, Wood.
See you soon, Chef Amanda ❤️
Luca Benato
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22 Agosto 2025
10,0
Excellent restaurant in the center of Cervinia. Wanting to try something different in the valley and being lovers of Northern Europe, we decided to try this restaurant. The atmosphere is very relaxing and the food is excellent; some dishes really surprised us, like the cappellacci and the tartare. The small pastries are fun and tasty.
We'll be back to try the reindeer, as recommended by the chef.
Luca Leonardo
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19 Agosto 2025
10,0
A Cervinia per un weekend decidiamo di provare questo ristorante stellato; più che una cena è stato un viaggio all'interno di sapori differenti, dalla Svezia alla Val D'Aosta.
Il menu (almeno in questo periodo) è fisso con due scelte : 4 portate o 6 portate, abbiamo optato per 4 portate; si inizia con una entrée della cucina molto particolare, poi si passa al salmone Neozelandese marinato, una scarola grigliata molto particolare poi piatto forte : la renna!! Tutto veramente ottimo, sapori e accostamenti molto particolari...
Come chiusura un dolce, crema alla vaniglia (riduttivo la descrizione...) con frutti di bosco.
Carta dei vini ovviamente di "livello", abbiamo optato per un rosso della Val d'Aosta.
Servizio impeccabile, tutti i piatti spiegati molto bene, nulla da eccepire.
Per chi vuole provare "un'esperienza" più che una semplice cena .... assolutamente da provare!!
Fab P
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14 Luglio 2025
10,0
Durante il nostro soggiorno a Cervinia, io e la mia famiglia abbiamo pranzato al Wood , l’ultima tappa della nostra vacanza. Abbiamo deciso di provare il ristorante dopo aver guardato una puntata di Masterchef in cui la chef Eriksson ha presentato il suo piatto forte, la renna. Ovviamente l’abbiamo provata; siamo rimasti molto colpiti dalla cucina della chef che è caratterizzata da elementi di fusione che vanno dalla Svezia alla Valle d’Aosta e dalla Valle d’Aosta all’Oriente. Nel complesso è stata un’esperienza indimenticabile che consigliere molto volentieri a chiunque voglia fare un percorso gastronomico particolare.
Ghidoni T
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28 Aprile 2025
10,0