Compliments for the quality of the food and an excellent proposal for lunch
Federico De Biasi
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22 Maggio 2025
10,0
This is the second time we come here to Viro, this time we did it during the week for the Japanese Wagyu Night event. Sensational meat, perfect combinations! Excellent staff, very kind and very knowledgeable as always. Absolutely recommended!
Serena Carnovale
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15 Maggio 2025
10,0
Delightful restaurant with extremely friendly staff available to explain the various dishes.
Good choice of meats and really delicious.
The Tartare trio is as spectacular as the Picaña. The desserts were also fabulous!!
Really recommended 💪
vanlu (Amazing World)
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12 Maggio 2025
10,0
Had dinner here with friends. I had the Entrata Uruguay. It was excellent. It came with some sea salt along the side of the plate…. That added to the deliciousness of the steak.my friends had Argentinian steaks.
I do recommend to try the steak if you are near the area. Happy eating
Ewe Lee Ong
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25 Aprile 2025
10,0
My usual dinner spot since 2017, Always been served with delectable, tasty steaks paired with top shelf wines, and I am a tourist. I'm glad I had the opportunity to visit Viro again this year. The steaks and sliders were superb. Thanks again to Chef Matteo, Dario, Islam, and the servers Julia, Sara & Margarita, and the team for hosting yet another delicious meal for us. Grazie Mille.
Harjit Tulsi
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02 Aprile 2025
10,0
Everything was delicious, the guys were well-prepared, competent and friendly, well done!!!
cristina casalino (LaCri)
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28 Marzo 2025
10,0
Thank you Roberto, very kind and courteous waiter. We had a great time and very good food.
Valentina Riccio
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22 Marzo 2025
10,0
Quality meat, excellent cuts and perfect cooking. Friendly and pleasant staff. The only note is maybe a few degrees more in terms of ambient temperature
Ignazio Grasso
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15 Marzo 2025
10,0
Locale scoperto su Internet per puro caso, decidiamo di provarlo. Appena arrivati non mi è piaciuta l’insistenza di 2 camerieri che volevano a tutti i costi farci ordinare un drink di benvenuto che alla fine non abbiamo preso.
Abbiamo ordinato tagliata tbone, buona e nel rispetto della cottura richiesta. Anche gli antipastini molto sfiziosi.
Dolci non rivedere.
Nel complesso è stata una buona esperienza, prezzi da standard Milanesi.
Chiara M
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12 Gennaio 2025
6,0
io e mia moglie abbiamo cenato in questo locale un venerdì sera: nonostante la posizione del ristorante sia relativamente defilata, siamo rimasti favorevolmente colpiti dalla cura degli interni, arredati con un tocco elegantemente essenziale.
Il personale è giovane, solerte e molto gentile. Dopodiché, arriva il bello: il menù propone una vasta scelta di carni, tutte di alta qualità e con preparazioni che, lungi dal pasticciarle, ne lasciano intatte gusto e consistenze, esaltando ogni peculiarità.
Io ho scelto un filetto, mia moglie un ribeye argentino, il tutto preceduto da polpettine, affiancato da patate e verdure e irrorato da un ottimo rosso di Antinori.
I prezzi non sono a buon mercato, ma non potrebbe essere altrimenti, perché la materia prima è davvero di primissima scelta.
matteo i
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12 Gennaio 2025
8,0