Small and welcoming, very intimate, excellent food, very kind staff!
Maria Sparaco
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21 Marzo 2024
10,0
The variety of dishes. The flavors of the ingredients. All extremely pleasant.
Gaetano D'Errico
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09 Marzo 2024
8,0
Passing through Acerra, we arrive at this well-kept restaurant which offers a menu exclusively based on cod. Since I hate cod (and I was already sitting at the table) I accepted the nice challenge thrown to me by the owner and ordered two dishes from the menu. I must say that I didn't feel the strong and "stale" taste that I associate with the product here. The dishes have a Levantine, Middle Eastern echo (savoy cabbage leaf stuffed with couscous). which gives them an exotic depth, intelligently just hinted at. The Esposito family, who also manages a nearby winery, has been trading cod and stockfish for decades. The experience can be seen and... savored
OdG8
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26 Febbraio 2024
8,0
I wanted to eat at Bacalajuò and I did! I ate well and enjoyed the cod in different ways starting from the carpaccio, and as Luigi says, it is a delicate business card because the wonderful culinary journey begins from there. I love cod and when it is cooked well as the chef at Bacalajò does it is a real pleasure. Congratulations to Luigi and his passion and dedication, to the courteous and prepared staff. I hope to return soon. Well done!!!!
maria marzano
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10 Febbraio 2024
10,0
Seeing is believing. Cod like you've never eaten before. Chef Ronny then gives his magical touch. Great chef. A restaurant located in the beautiful Piazza Castello, it is an itinerary for those who want to eat something different and original. Inside you will also find a wide range of wines which the house sommelier Andrea will advise you on with the help of the owner Luigi Esposito. Highly recommended.
Giovanni Auriemma
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13 Gennaio 2024
8,0
Location piccola, ma carina con pochi coperti. Il cibo tutto a base di baccalà ben fatto dal sapore ottimo. Nota negativa la pasta che si presentava leggermente scotta (da attribuire al cuoco o alla qualità della pasta? Non lo so!) il costo relativamente caro cmq compatibile con i tempi.
cipriano d'alessandro
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10 Dicembre 2023
6,0
Ambiente molto familiare e accogliente
Cibo consigliato e fatto con regole ben precise visto ciò che offrono,veterani da 4 generazioni vi consiglio vivamente di farvi una passeggiata culinaria
Mario Castaldo
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01 Novembre 2023
10,0
Ho amato davvero tanto mangiare da Bacalajuò, una vera e propria esperienza di godimento. Non dovete assolutamente perdere l'occasione di mangiare qui. Sublime
Stefania Maggio
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31 Ottobre 2023
10,0
Nella piazza principale di Acerra si apre questo bel ristorante, caratterizzato da un ambiente accogliente e cibo tutto a base di baccalà. Neanche eccessivamente salato, considerato che spesso è accompagnato con gustose verdure e spezie che danno un sapore vagamente mediorientale. Occhio agli antipasti perché fanno lievitare il prezzo, portandoci a pensare che siamo tutti dei ricchi turisti e non degli italiani con stipendi onesti.
cristina petrucci
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18 Ottobre 2023
6,0