Good quality, typical Valtellina restaurant
Recommended for a traditional lunch/dinner enjoying local products.
I recommend the Pizzoccheri, very good!
Overall, a highly recommended establishment.
Ghiglio Air
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19 Novembre 2025
8,0
Dinner at this traditional restaurant. We ordered two set menus, but skipped the sausages. The atmosphere is absolutely perfect. The service is good, friendly, and relatively quick. As for the food, I recommend the appetizer, the sciatt, and the dessert. We had some concerns about the pizzoccheri, but I must admit that the owner's response to our criticism was constructive and impeccable. We'll be back to try the pizzoccheri again.
Alberto Azzoni
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18 Novembre 2025
8,0
Excellent trattoria in Bormio: welcoming atmosphere, very friendly staff, and truly delicious Valtellina dishes. Generous portions and good value. Highly recommended!
Miriam Bivona
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15 Novembre 2025
10,0
Recommended by our friend Marco, we ate well, the place is really cute!!!
Cinzia
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14 Novembre 2025
10,0
Good evening, we went for dinner this evening and ordered a platter of quality cured meats as an appetizer.
We tried the sciatt, which was good but with a tasteless cheese!
For the first course, pizzocheri, made with cabbage that I thought was undercooked and topped with cheese that didn't really go well with this dish, which, as tradition dictates, is made with semi-mature casera cheese and a little bit of Bitto cheese for added flavor!
The dessert was excellent, nothing to complain about!
Overall, a good dinner but not memorable!
As for the atmosphere and service, it was excellent!
Good value for money!
Silvia Francesca Nirosi
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13 Novembre 2025
8,0
Good restaurant, family atmosphere, friendly staff... traditional menu... and that's the beauty and uniqueness of this place!
Tradition! Typical dishes...
Everything delicious!
Paola Canton
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11 Novembre 2025
10,0
The pizzoccheri are amazing, a must-try; the tagliatelle with venison ragù is also good. The main course was a stewed venison stew. Very generous portions, mind you... 😁
Andrea Volpi
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11 Novembre 2025
10,0
I found the real Valtellina in the dishes, pizzocheri, cured meats, cake and very importantly quality and very honest price, short menu = excellent dishes, recommended by friends
Giancarlo
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11 Novembre 2025
10,0
Il locale è piuttosto piccolo ed ha un dehor con una quindicina di posti all'esterno.
E' fondamentale prenotare almeno un giorno prima sia a pranzo che a cena.
Parcheggio pubblico nella piazza antistante.
Il menù tipico locale proposto è lo stesso per il mezzogiorno che la sera.
Per accedere all'interno occorre scendere qualche gradino, gli spazi sono ristretti e ci si muove con difficoltà.
Bene la pulizia generale del locale.
Servizio un pò lento, da mettere in conto circa 1,5 ore per il pasto.
Ottima la scelta di birre locali, mentre il vino della casa sebbene in armonia con in piatti non è nulla di particolare.
I piatti sono piuttosto abbondanti e molto ricchi, il tutto molto condito con burro e formaggio ma ben preparato e digeribile ( con i tempi giusti).
Prezzo un pò superiore alla norma.
In conclusione un ottimo locale dove a mio parere si apprezza di più la cucina nei periodi freddi.
Recco2013
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19 Luglio 2025
8,0
Questo posto è l'ideale per una serata informale, abbiamo cenato fuori, freschino ma piacevole. Ottimo servizio, personale molto gentile e premuroso. Polenta taragna con salsiccia e costine di maiale, buona la carne ma la polenta purtroppo non mi è piaciuta molto, ho mangiato questo tipo di polenta spesso in Valtellina ma il sapore era diverso.....pizzoccheri buoni ma forse troppo condimento, da riprovare!
Claudio M
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08 Luglio 2025
8,0