Already 6/7 years ago the "cannazze", accompanied by the meat with which the sauce was made, were already one of my and my colleagues' favorite dishes.
A bowl of pasta for two and off you go! We left with a smile.
Now, however, it seems impossible to succeed.
About 4/5 times in the last year we have tried to call, to go there, but bad luck haunts us.
We even made detours of 50/100 km to taste our favorite pasta but nothing!
Or we found it closed.
Or no one answered the phone.
Or it was open but it was full and no one had answered the phone to tell us.
I believe that a little more careful social and telephone management is needed given that looking at Google maps and the various social networks in the days in which we went there there was no news of the closure.
Like a few Saturdays ago when, in addition to having driven an hour to get there, after finding it closed, we had to travel another 45 minutes to go to the only place that had free tables 35 km from there. Yet it takes 2 seconds to change a time on Google maps.
Raffaele Ciminera
.
31 Gennaio 2025
6,0
typical home cooking...its cannazze are famous...good value for money
Attilio Parrella
.
22 Gennaio 2025
8,0
Excellent trattoria with typical dishes of upper Irpinia, try the Cannazze with ragù...extraordinary 🤩
Friendly and helpful staff in serving customers.
Matte Trapa
.
06 Gennaio 2025
10,0
Ottima trattoria con piatti tipici dell'alta Irpinia, porzioni abbondanti ma soprattutto ottime.
Lo consiglio vivamente.
Matte T
.
06 Gennaio 2025
10,0
Exceptional, everything good, excellent service
arnaldo lisarelli
.
13 Dicembre 2024
10,0
End of November 2024, welcoming trattoria, with the owner taking the orders, three people ordered a cane dish and, ravioli with pecorino, chops and pork rinds in sauce, side dishes, chips cut into slices and chicory sautéed in the pan, a single glass of water of wine, and for dessert 3 ricotta and pear, all really good, an experience to be repeated.
franco basile
.
10 Dicembre 2024
10,0
OGGI SIAMO STATI I PRIMI CLIENTI AD ENTRARE NELL'OSTERIA ACCOLTI CON UN BELLISSIMO SORRISO DA PINA CHE CI HA DATO IL BENVENUTO E CHIEDENDOCI DA DOVE VENIVAMO DA ISCHIA ABBIAMO RISPOSTO E LEI CONTENTA HA RISPOSTO CHE A SETTEMBRE ERA STATA A FORIO SI È ACCESO UN BELLISSIMO RAPPORTO E CI HA CONSIGLIATO DI MANGIARE UN PRIMO LA CANNAZZA E RAVIOLI CON RICOTTA MAI ABBINAMENTI DI PRIMI FURONO PIÙ CHE GRADITI UN SAPORE CHE TI TRUCIDAVA LA GOLA DAL PIACERE PASSATI AI SECONDI SIAMO ANDATI SUL CLASSICO DELLA TRADIZIONE E QUINDI "VRASCIOLA"DI VITELLO CON CONTORNO DI PISELLI E PATATE FRITTE MAI SECONDO FU COSÌ TENTATORE DA ESSERE DIVORATO IN BREVE TEMPO PER CONCLUDERE UN DOLCE RICOTTA E PERA CAFFÈ E AMARO OFFERTO GENTILMENTE DALLA SIMPATICISSIMA PINA E DA MIMMO COMANDANTE DI SALA CHE DIRE DI PIÙ TUTTO PERFETTO E ANCHE IL CONTO NON POTEVA CHE ESSERE PIÙ CHE SODDISFACENTE INSOMMA ALLA FINE CI SIAMO DETTI QUI DOBBIAMO TORNARE PER PROVARE IL RESTO DEL MENU
Aniello V
.
20 Novembre 2024
10,0
excellent and genuine local cuisine. advised
alessandro pietro gagliano
.
14 Novembre 2024
10,0
Always at the top of the local gastronomic tradition.
Vito Abate
.
05 Novembre 2024
8,0
Pleasant place, perfect service, good and plentiful typical dishes, except for starters and side dishes which were still good. I recommend the ravioli and cannazze with Calitrano ragù.
Massimo Fusco
.
03 Novembre 2024
8,0