Everything excellent
Every dish was truly excellent
Top service
Davide Andreotti
.
06 Maggio 2025
10,0
Si autodefinisce trattoria ma in realtà è un ristorante elegante e molto curato.
Chi ci ha servito sa fare bene il suo mestiere.
Il menu propone la cucina del territorio.
Abbiamo iniziato con un mix di antipasti (salumi, giardiniera, composta di fichi e un "bombardamento di Castel d'Ario", ossia un arancino di riso alla pilota con cuore di costine) da leccarsi i baffi per poi proseguire con un tris di primi: imperdibile il riso alla pilota con il puntel (ossia l'aggiunta di una costina), molto buoni i tortelli di zucca (dolci il giusto) ma a sorpresa il primo più apprezzato sono state le pappardelle al lambrusco col ragù. Chi ha preso i ravioli ripieni di ricotta e erbe non ha comunque rimpianto la scelta, anzi!
Non mi ha entusiasmato il vino (rosè e rosso) delle bottiglie della casa: col senno di poi sarebbe stato meglio scegliere dalla carta dei vini, che è molto vasta.
Buona la sbrisolona ma super lo zabaione.
Ovviamente il conto non è economico, ma direi che ci può stare.
Alessandro B
.
24 Aprile 2025
8,0
As always, very satisfied. The staff is always available to please the customer.
I have to travel a long way to get there but at least it's worth it.
Andrea Gary Fasoli
.
30 Marzo 2025
10,0
The sauce was the most taste I have had on this trip to Italia
Ricardo Peña Olivares
.
30 Marzo 2025
10,0
I went last night with my family in a refined and welcoming environment, where the supply chain where the food comes from is interesting
I really liked how the dishes are served and the description given when ordering and then... everything was superlative on the palate
We'll be back
Giuliana Mauro
.
04 Marzo 2025
10,0
Mancavo da molti anni dalla Stazione, sono tornato con la famiglia e sono rimasto molto soddisfatto. Bell'ambiente, tavoli ben distanziati, servizio molto cortese anche se leggermente in affanno quando la sala si è riempita.
tutto quello che abbiamo mangiato, a partire da sua maestà il riso alla pilota (buonissimo), è stato molto buono e gradito. Menzione per gli arancini futuristi.
Leggermente sottotono rispetto al resto i dolci, dimenticabili i dolci di carnevale che ci sono stati proposti, superbo lo zabaione.
Conto corretto in relazione all'ambiente ed alla qualità di quanto mangiato. Leggermente troppo alto il prezzo dei dolci in relazione alla qualità ed alla semplicità della proposta.
torneremo sicuramente.
Paolo C
.
03 Marzo 2025
10,0
Welcomed as always with a smile and great professionalism!
Evening spent in an extremely comfortable environment, renovated but respectful of tradition!
The quality of the raw material, as always, never disappoints expectations. Praise for the staff... friendly, professional and extremely competent...
Maria Vittoria Avaltroni
.
01 Marzo 2025
10,0
Very high level restaurant, raw materials deriving largely from the family's organic farm, amazing dishes and an incredible list of natural wines and spirits with real gems that cannot be found in most restaurants. Attention to detail in everything, from the location to the impeccable service. I have been there several times both with friends and for business lunches, and every time it is divine. Nothing to add, in fact I'm surprised by the fact that it doesn't yet have recognition at the level of Michelin and other guides, it would easily deserve the star, and I say this having frequented several starred and three-starred restaurants. So take advantage of it while the prices are so low compared to the quality offered because it is truly rare. Chapeau and see you next time!
Saverio Denti
.
26 Febbraio 2025
10,0
Well prepared dishes of excellent quality.
Excellent service
Owner passionate about biodynamics which characterizes the choice of ingredients. Super sweets
Highly recommended
cristina baldussi
.
19 Febbraio 2025
10,0
Today 7.2 everything confirms what was written a year ago... I consider it an excellent refreshment point. No weak point, personally I think the few negative reviews about this restaurant are not true. Having it like this....thank you
Pierluigi Malagola
.
08 Febbraio 2025
10,0