Excellent value for money. I recommend booking.
Giovanni Giarrusso
.
28 Agosto 2025
10,0
A historic location. Both hasty and slow in serving you. The beauty of these last remaining Slavic-inspired social trattorias. Must try and appreciate.
Tieri dei Mazzon
.
28 Agosto 2025
10,0
When we manage to stop by on our way back from Croatia, the food is really good and it's a fast service restaurant. The place is an old traditional restaurant and we really like it.
Enrichetta Salerno
.
25 Agosto 2025
8,0
Good and beautiful, abundant dishes
Marcello Cozzani
.
25 Agosto 2025
10,0
They have made our tables ready our laal.
Jeroen Goethals
.
24 Agosto 2025
6,0
What caught my eye was the "Trattoria Sociale," which, in this borderland at the mercy of events, represents a cuisine that tells the story of its society. So, a menu that's a little Slovenian, a little Austro-Hungarian, and a little Italian...and all cooked by Serbians. Fantastic. The menu is a journey through history, geography, and cultures; rich in flavors and seasonings, no half measures. Good prices, extra-large portions, friendly staff.
Gnocchi with Gulas... try them. ;)
Beppe Traversa
.
21 Agosto 2025
8,0
Friendly staff, fast service, food a bit heavy especially for the month of August 😁
Svitlana Krasnova
.
21 Agosto 2025
8,0
I was passing by on Monday, August 18, 2025, for lunch with my wife. I would recommend both the excellent and plentiful food and the service. Truly excellent quality.
daniele zotti
.
20 Agosto 2025
10,0
Sulla strada principale di prosecco scendendo dal Santuario. Cucina casalinga. Porzioni abbondanti e prezzi economici. Fantastici gli gnocchi!!
Nicole2610
.
13 Luglio 2025
8,0
La trattoria effettua orario continuato da mattina a sera.
Ambiente ampio, con un bel giardino; ubicazione sulla strada principale, nel centro del paese; classica trattoria cittadina in Carso, con stile semplice un po’ demodé.
Recensione riferita ad una cena di 3 amici nel maggio 2024. Abbiamo speso sui 30 euro a testa.
Porzioni grandi, ottimo cibo, tovaglia di carta, menù macchiato, parmigiano in bustine.
Consiglio i cevapcici (ottima carne morbida, ma senza aglio), cipolla cruda, ajvar, patate in tecia calde e autentiche; oppure il pollo disossato grigliato.
Riguardo i dessert, delizioso e artigianale lo strudel caldo; sconsiglio invece il trancio alla frutta: la base aveva un impasto poco cotto e la panna era stucchevole.
Buona la birra chiara; consiglio inoltre il tipico liquore di terrano!
Etra
.
13 Maggio 2025
8,0